Lesbisk Slöjdkväll

Datum: 
17 december 2021
Tid: 
18:00-20:30
Stad: 
Falun

Fredag 17e December arrangerar Lesbisk Makt Dalarna slöjdkväll i Falun. Det blir fika och queert häng, slöjdande och mys. För den nyfikna och nybörjaren kommer det finnas möjlighet att lära sig grunderna i att tälja. Egna slöjdprojekt av alla slag är också välkomna!


NÄR
Fredag 17e December kl. 18.00-20.30

VART
Verkstad i Regementsområdet i Falun, ca. 10 minuters gång från stationen. Vid anmälan skickas information med adress och parkeringsinfo.

VAD
Slöjd och hantverk, queert häng och fika!

För den nyfikna och nybörjaren kommer det finnas möjlighet att lära sig grunderna i att tälja.

Ta med en kniv om du har, annars har vi knivar, bandknivar och täljhästar att låna och testa. Vi börjar med tälj-säkerhet och introduktion till några täljgrepp vid 18.30.

Egna slöjdprojekt av alla slag är också välkomna!

Vi bjuder på glögg, kaffe, våffla och pepparkakor och såklart trevlig lesbisk gemenskap. Läs gärna nedan för Lesbisk Makts värdegrund.

TILLGÄNGLIGHET
Verkstan är ett enplanshus. Det är ett trappsteg upp till ingången och trösklar mellan olika rum.
Evenemanget är doftfritt, så undvik parfym, rök och andra starka doftar.

Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till oss om du vill att någon möter upp dig på vägen eller är din vän under kvällen.
Under kvällen får du delta hur mycket eller lite du vill i samtal och aktiviteter. Det går bra att bara sitta med och lyssna och njuta av gemenskapen!

CORONASÄKERHET
Pga. pandemin har vi begränsat antal deltagare. Vi håller avstånd och det kommer finnas handsprit på plats. Vi ber att den som har minsta symptom stannar hemma för att minimera smittorisken.

ANMÄLAN
sker via meddelande på facebook eller instagram. I anmälan skriver du ditt namn, om du har någon särskild kost eller allergier samt om det är något annat vi behöver veta för att du ska kunna delta och trivas.

Anmälan senast onsdag 15e December!

VÄRDEGRUND
Föreningen Lesbisk Makt jobbar för att bidra till en stark lesbisk folkrörelse.

I Lesbisk Makt står lesbiskheten i fokus. Vår definition av lesbiskhet är att lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Vi har en öppen definition av lesbiskhet, vilket känns viktigt för oss då vi vill bjuda in personer snarare än att stänga ute.

Läs vidare på https://lesbiskmakt.nu/var-vardegrund