Lesbisk frukost

Lesbisk Frukost finns runt om i Sverige på olika orter. I nuläget finns Lesbisk Frukost på 9 orter i Sverige, mer info om varje ort finns nedan. Vill du starta Lesbisk Frukost på din ort? Kul! Vi hjälper till! Mer info om att starta frukost på din ort finns här! För mer info om respektive frukost klicka på staden!

Borås o Sjuhärad

Lesbisk Frukost Borås o Sjuhärad har premiär 23 april!

Göteborg

Sedan 2013 arrangerar Lesbisk Frukost Göteborg frukostar en gång i månaden på Frilagret i Göteborg. Frilagret är tillgängligt för rullstol och permobil. Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

Helsingborg

Under Pride 2018 återuppstod Helsingborgs lesbiska frukosthäng. Frukostar är planerade hela hösten 2018.

Karlstad

Lesbisk Frukost Karlstad skapades med mål att skapa lesbisk gemenskap genom frukostar med olika teman i Karlstad. Första Lesbiska Frukosten Karlstad ägde rum 9/9 2017 i samband med Värlmand Pride.

Linköping

Sedan 2017 arrangeras både frukostar och andra lesbiska arrangemang ungefär var tredje vecka i Linköping. Följ dem på Instagramkontot lesbiskmaktlkpg eller på facebook Lesbisk makt Linköping.

Malmö

I Malmö arrangerades Lesbisk Frukost på PotatoPotato. Vill du fortsätta arrangera frukostar i Malmö? Hör av dig till styrelsen för support!

Siljan

Äntligen blir Siljansbygden mer lesbiskt! Under september 2017 startar vi nu upp regelbundna träffar i Mora.

Stockholm

Sedan 2013 arrangerar Lesbisk Frukost Stockholm frukostar på olika platser i stan. Varje frukost har ett tema eller en gäst. 

Umeå

Lesbisk Frukost Umeå arrangerar frukostar med jämna mellanrum. Vi samarbetar med olika aktörer, ett återkommande och populärt samarbete har vi tillsammans med Kvinnohistoriskt Museum.

Uppsala

I Uppsala anordnas samtalsträffar, frukostar, filmkvällar med jämna mellanrum.

Östersund

Hade den första frukosten i september 2017.