Visning av Fuls Tal till nationen i Göteborg!

Datum: 
3 september 2022
Tid: 
18:00-21:00
Plats/Lokal: 
Studiefrämjandets lokaler på Falkgatan 7
Stad: 
Göteborg

Lesbisk Makt Göteborg i samarbete med Studiefrämjandet Göteborg Sjuhärad bjuder in till en livesändning av konstgruppen Fuls antinationalistiska show Tal till nationen!

 

Tal till nationen är en färgstark hyllning av yttrandefriheten och den konstnärliga friheten. Föreställningen är Fuls tredje raka valföreställning - efter tidigare Europa Europa och Mödrars manifest - den här gången i samarbete med musikern Sara Parkman. Tal till nationen består av ett tal skrivet av Nasim Aghili, framfört av skådespelarna Ellen Nyman, Alejandra Goic och Timimie Märak samt en 20-hennakör. Verket spelas i Ställbergs gruva och är en del av ett större projekt som konstgruppen Ful gör kring yttrandefrihet och konstnärlig frihet. Den sista föreställningen livesänds till ett antal platser över hela Sverige. 

Kom och se den i lesbiskt sällskap*! 

 

Dörrarna öppnas kl 18, föreställningen börjar kl 19.

Det finns 60 platser, först till kvarn gäller. Anmälan sker nedan! Barn är välkomna, och enklare aktiviteter kommer finnas. Eftersom det finns ett begränsat antal platser så kommer vi meddela de som fått plats via mail en vecka innan visningen. Om du har fått en plats men fått förhinder ber vi dig maila oss på info@lesbiskmakt.nu eller goteborg@lesbiskmakt.nu så kan vi erbjuda din plats till någon annan <3 

 

* Alla som är lesbiska eller intresserade av lesbiskhet och som identifierar sig som kvinnor, icke-binära och/eller har trans*erferenhet får bli medlemmar och är välkomna till Lesbisk Makts  mötesplatser och aktiviteter. Med “lesbisk” menar vi att det kan vara din identitet men det behöver inte vara det. Du kan identifiera dig som något annat men är intresserad av att vara med i lesbiska sammanhang. 

Har du några frågor tveka inte att mejl till: goteborg@lesbiskmakt.nu

 

Ful är en queerfeministisk konstgrupp, som genom en intersektionell förståelse för konsthändelsen gör performances, scenkonst, utställningar, publikationer och curerar samtal och möten.

 

Vi behöver veta hur många som kommer även inklusive barn.