lesbiskt_rum_header.jpg

LR_uppsala
Lesbiskt rum Uppsala

▲▲▲Välkommen till lesbisk frukost! ▲▲▲

Datum: 
11 december 2021
Tid: 
12.00-14.00
Plats/Lokal: 
Majs Café - Norrlands Nation
Stad: 
Uppsala

ENGLISH BELOW

Sista träffen innan jul på Norrlands nation! Där finns det smörgåstårtor av olika slag, ciabattas, smoothies, kaffe (med fri påtår) och en massa bakverk. För den som önskar finns veganska och glutenfria alternativ. Vi sätter oss på övervåningen som ligger upp för trappen till vänster eller med hiss på samma sida (inte mot kansliet) Hoppas att se er där!
______________________________________
PRAKTISK INFORMATION
Vi har bord på upp för trappen på vänster sida om Majs Café. Någon av oss arrangörer står nedanför trappan och tar emot. Vid ankomst gå direkt till borden så kan ni lämpa av era grejer innan ni ställer er i kö för att ta mat. Och som vanligt, vid minsta symptom får du tyvärr stanna hemma och se fram emot nästa tillfälle!

PRIS
Studentpriser för ALLA (nationskort krävs EJ), exempelvis runt 40 kr för en bit smörgåstårta, ca 10 kr för varm dryck.

MEDELMSSKAP (Krävs ej för närvaro! Men läs gärna nedan för att se hur du kan stödja oss)
Medlemskapet ligger till grund för stadsbidrag för organisationen och möjliggör event som detta. Lesbiskt rum Uppsala är en del av Lesbisk makt. Som medlem i Lesbisk Makt kan du vara aktiv i att arrangera event och mötesplatser genom att gå med i en av lokalgrupperna eller starta upp en ny lokalgrupp. Det går också bra att bara vilja besöka evenemang, eller helt enkelt bara vilja stödja föreningen genom ditt medlemskap. Se mer på https://lesbiskmakt.nu/bli-medlem.

VÄLKOMMEN
Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till på Facebook till sidan Lesbiskt Rum Uppsala eller via detta event om du vill att någon möter upp dig på vägen/är din vän under frukosten eller har andra frågor. Om du har tankar om synlighet/deltagande i hbtq+event, skriv till arrangörerna så hjälper vi dig med information och stöd.

FÖR VEM?
Alla som identifierar sig som lesbiska eller är intresserade av att göra lesbiskt tidigare, nu eller i framtiden är väldigt välkomna! Du som identifierar dig som t.ex. queer, bi osv är alltså såklart varmt välkommen.

BARN
Barn är hjärtligt välkomna till eventet.

TILLGÄNGLIGHET
Cafét når du genom ingången från innergården. Försäljning sker på bottenvåning och inga trösklar för att komma in genom dörren. Det finns sedan hiss upp till borden.

HJÄLP TILL
Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Uppsala? Hör av dig till uppsala@lesbiskmakt.nu eller till Lesbiskt Rum Uppsala på Facebook.

OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk frukost finns på fler ställen i Sverige, och arrangeras genom Lesbisk Makt, som Lesbisk rum Uppsala är en del av. Frukosten är en mötesplats där lesbiskt får vara norm utan alkohol. En plats där vi t ex lyfter lesbiska förebilder, pratar om lesbiskhet och lyssnar på lesbisk musik tillsammans med andra som gillar lesbisk.

ENGLISH
Welcome to our reoccuring breakfast event. We will meet up at Norrlands nations café to eat and talk. No nation card required and everyone is welcome. Any more questions? Write to our page! 

FB event: https://fb.me/e/1mPOamUHg