lesbiskt_rum_header.jpg

LR_uppsala
Lesbiskt rum Uppsala

Välkommen till lesbisk frukost!

Datum: 
29 augusti 2021
Tid: 
14:00-16:00
Plats/Lokal: 
Tantens Gröna Parkcafé - Gula Villan (Stadsträdgården Uppsala)
Stad: 
Uppsala

Nu är det dags för Lesbisk Frukost (brunch/lunch/fika) i picknick-format i Uppsala igen. Vi kommer att ses i Stadsparken utanför Gula Villan och alla deltagare är ansvariga för egen mat. Även filt och dylikt kan vara att ta med. Alltså, ett efterlängtat häng utan några krångligheter!
Vi ses dock endast om det är bra väder, annars får detta skjutas upp till senare tillfälle.
______________________________________
PRAKTISK INFORMATION

COVID RESTRIKTIONER
Vi lägger ut picknick-filtar anpassar oss så efter deltagarantal och sällskap. Ta gärna med fler picknickfiltar så vi kan vara flexibla, men vi arrangörer har även några extra. Dessutom håller vi som vanligt i dessa tider avstånd generellt. Såklart så delar vi ingen mat, utan alla är ansvariga för sin egen.

PRIS
Gratis, egen medhavd mat.

VÄLKOMMEN
Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till på Facebook till sidan Lesbiskt Rum Uppsala eller via detta event om du vill att någon möter upp dig på vägen/är din vän under frukosten.

MEDELMSSKAP (Krävs ej för närvaro! Men läs gärna nedan för att se hur du kan stödja oss)
Medlemskapet ligger till grund för stadsbidrag för organisationen och möjliggör event som detta. Lesbiskt rum Uppsala är en del av Lesbisk makt. Som medlem i Lesbisk Makt kan du vara aktiv i att arrangera event och mötesplatser genom att gå med i en av lokalgrupperna eller starta upp en ny lokalgrupp. Det går också bra att bara vilja besöka evenemang, eller helt enkelt bara vilja stödja föreningen genom ditt medlemskap. Se mer på https://lesbiskmakt.nu/bli-medlem.

BARN
Barn är hjärtligt välkomna.

TILLGÄNGLIGHET
Vi hittar någon gräsmatta där det inte ska vara några hinder att delta.

FOTOGRAFERING
Om du tar foton så tänk på att kolla med folk om det är okej att bilderna sprids.

HJÄLP TILL
Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Uppsala? Hör av dig till uppsala@lesbiskmakt.nu eller till Lesbiskt Rum Uppsala på Messenger.

OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk frukost finns på fler ställen i Sverige, och arrangeras genom Lesbisk Makt, som Lesbisk rum Uppsala är en del av. Frukosten är en mötesplats där lesbiskt får vara norm utan alkohol. En plats där vi t ex lyfter lesbiska förebilder, pratar om lesbiskhet och lyssnar på lesbisk musik tillsammans med andra som gillar lesbiskt!

VAD ÄR LESBISKT?
Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. 

Se mer på: https://fb.me/e/1aFnfOWMo

Lesbiskt rum Uppsala Se vår FB-sida eller flik på denna hemsida för mer info