Transseparatistisk träff - tema tvivel och internaliserad fobi

Datum: 
30 oktober 2017
Tid: 
18:00 - 20:30
Plats/Lokal: 
Arena29, Djurgårdsgatan 29 (Stenhuset)
Stad: 

Länk till facebook eventet: 
https://www.facebook.com/events/1469169746507442/?acontext=%7B%22ref%22%...

 

Att det är transseparatistiskt och för unga betyder att det är öppet för personer mellan 13 och 30 år som identifierar sig som trans (binär, ickebinär, gender queer osv), eller som för tillfället ifrågasätter sin könsidentitet. Du behöver inte vara ute på något sätt. Du behöver inte bo i Göteborg eller ha kommit på en tidigare träff. Alla är trans nog för att få vara med.

Vad? Vi hänger, snackar om det vi tycker är viktigt och har det trevligt. Träffens tema är "Tvivel och internaliserad fobi" så vi kommer prata om frågor som: Vet alla att de är trans från dag 1? Varför tvivlar vi på våra identiteter? Finns det något vi kan göra för att känna oss tryggare? Vad händer om man inser att man har en annan identitet?

Var? Arena29 (det står Stenhuset på skylten), närmaste spårvagnshållplats är Stigbergstorget och Kaptensgatan. Någon kommer stå på Stigbergstorget mellan gatuköken 17.55 för den som vill slå följe till Arena29. Vi kommer vara på andra våningen i "Bollywood"

När? 18.00. Om man kommer senare så meddela gärna det senast en timma innan träffen

-----------------

Om du är cisperson och inte ifrågasatt din könsidentitet är inte detta rummet för dig, var snäll och respektera att vi behöver ett ställe där vi får vara i fred. Du får gärna sprida eventet och tipsa folk.

Mika
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.