Skriv erotik med Lesbisk Makt Göteborg!

Datum: 
6 september 2023
Tid: 
17:30 - 20:00
Plats/Lokal: 
Regnbågshuset
Stad: 
Göteborg

Skriv erotik med Lesbisk Makt Göteborg! Temat för workshopen: Flirt och förspel

På vilka sätt går det att skriva erotik? Hur kan vi gestalta identitet, politik och relationer genom skildring av sex? Vad kan vi själva hitta för glädje i erotiskt skrivande?

Denna workshop är för alla som är lesbiska eller intresserade av lesbiskhet och som identifierar sig som kvinnor, icke-binära och/eller har trans*erfarenhet. Ingen tidigare skrivvana behövs! Workshopen består av teoretisk input, ett par exempeltexter och mycket skrivövningar. Inget du skriver behöver visas eller läsas upp. Workshopen hålls på svenska, men översätts till engelska vid behov. Det går bra att skriva på valfritt språk. Du väljer själv om du skriver på egen dator eller för hand. Papper och penna finns i lokalen.

Detta kommer att vara en återkommande workshop en onsdag/torsdag i månaden. Workshopen har olika teman varje gång, och du behöver inte ha gått en tidigare workshop för att vara välkommen! Workshopen har plats för 10 deltagare per tillfälle.

Anmäl dig här: https://forms.gle/eMSApgPUmxAxMKV68

Workshopen kostar inget, och hålls i Regnbågshusets lokaler nära Masthuggstorget i Göteborg. Veganskt och glutenfritt fika serveras under kvällen.

Medlemmar och icke-medlemmar är lika välkomna! Du kan enkelt bli medlem hos Lesbisk Makt på plats.

Workshopen leds av Emma som är utbildad skrivpedagog. Vill du att hon kommer till andra orter? Hör av dig till skriverotik[at]gmail.com!

Hoppas vi ses!