Se Silvana Imam-filmen på bio med Lesbisk Frukost

Datum: 
24 september 2017
Tid: 
15-18
Plats/Lokal: 
Folkets bio, Vädtra Strandgatan 8A
Stad: 

Häng med när vi går på Folkets Bio och ser ”Silvana - Väck mig när ni vaknat”! 

Vi går på bio tillsammans och ser dokumentären om den lesbiska ikonen Silvana Imam. Efteråt så går de som vill till ett kafé, preliminärt Waynes, och pratar om filmen. 

Biljett till filmen köper man av Folkets bio, kostar 95 kr för ordnarie pris och 80 kr för reducerat (student, ungdom, pensionär, arbetslös). Tips är att köpa biljett i förväg på Folkets Bios hemsida, annars går det också att köpa i kassan från och med en halvtimme innan filmen börjar. 

http://folketsbioumea.se/silvana

OM FILMEN

Silvana Imam har de senaste åren tagit Sverige med storm och hennes kompromisslösa texter har fångat en generation. I ”Silvana - Väck mig när ni vaknat” får vi följa henne på nära håll från undergroundartist till ikon, en resa som innehåller framgångar, motgångar och, inte minst, kärlek.

Se trailern här https://www.youtube.com/watch?v=75GekixKHXU

Filmen är en och en halv timme. 

Kolla in vårt facebookevent för ev. uppdateringar: https://www.facebook.com/events/2025626594390273/?ti=icl

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk Frukost Umeå är en del av föreningen Lesbisk Makt som finns på flera håll i Sverige. Vi arrangerar lesbiska frukostar och andra aktiviteter som är mötesplatser där lesbiskhet får vara norm. En plats där vi tex lyfter lesbiska förebilder, pratar om lesbiskhet och lyssnar på lesbisk musik tillsammans med andra som gillar lesbiskt! Alla våra event är alkoholfria. Vi vill tillsammans skapa en lesbisk folkrörelse! 

Lesbisk kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiskt ibland, vill göra lesbiskt i framtiden eller är intresserad av lesbiskhet. Det spelar alltså ingen roll hur du definierar dig före, under eller efter träffen.

I samarbete med Studiefrämjandet.

Bild för Lesbisk Frukost Umeå
Lesbisk Frukost Umeå