Queer frukost

Datum: 
19 november 2022
Tid: 
Kl 11-12.15
Plats/Lokal: 
Kramfors bibliotek
Stad: 
Kramfors

Lesbisk Makt bjuder in till frukost, mysigt häng och filmvisning. 

Det kommer finnas brunch/frukost buffé, kaffe/te mm. Det finns vegetarisk/veganskt och är gratis. Vi är i ett rum som är avskilt från övriga biblioteket. Lokalen är tillgänglig med rullstol, barnvagn och rullator. Den här frukosten är för dig som är HBTQ+ oavsett ålder. Vill du ta med en kompis så gör det! 

Efter frukosten kl 12.30 tittar vi på filmen Topp 3. Filmvisningen är öppen för alla. 

TOPP 3 - kortfilm 45 min

I filmen möter vi Anton, som går sista året på gymnasiet när han träffar David och blir hals över huvud förälskad. Men räcker kärleken om man vill leva helt olika liv? En bitterljuv romantisk komedi om kärlek, topplistor och framtidsdrömmar i Norrlands inland.

ANMÄLAN

Anmäl dig senast fredag 18/11 kl 15 till kim.schmidt@lesbiskmakt.nu så vi vet hur många vi blir! Ange eventuella allergier. Det är gratis. 

OM LESBISK MAKT

Lesbisk Makt är en plats där lesbiskhet får vara norm. Just denna träff är för alla hbtq+ personer. Lesbisk Makt är en nationell förening som vill skapa en stark lesbisk folkrörelse! För att vi ska kunna fortsätta skapa viktiga lesbiska events och mötesplatser behöver vi att folk är medlemmar i föreningen. Bli en del av den lesbiska folkrörelsen genom att bli medlem för minst en tjuga här: https://lesbiskmakt.nu/bli-medlem. (För 60-100 kr får du en medlemspremie på köpet!). 

Nyfiken på Lesbisk makt men kan inte komma denna gången? Hör av dig till Kim, samma kontakt som för anmälan. 

Arrangeras i samarbete mellan Lesbisk Makt och Kramfors bibliotek under Västernorrlands regnbågsvecka.