Liquid

Liquid är en mötesplats för hbtq-personer mellan 12 – 19 år. Hbtq står för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queerpersoner. Liquid är öppet för dig som är transsexuell, bi, queer, för dig som inte vill definiera dig, dig som är homo, intergender eller som inte vet och som har funderingar kring din sexualitet eller könsidentitet – alternativen är oändliga och hur du identifierar dig är ditt val!

Vi har öppet på torsdagar mellan kl. 14.00 – 20.00 och du behöver inte anmäla dig  innan på något sätt! Du dyker upp mellan de tider som passar dig.
Varje tillfälle anordnas aktiviteter. Vi bjuder på något ätbart och vi har även en samling där vi berättar om Liquid och hur det funkar hos oss.

Det har på kort tid och från flera olika håll uttryckts ett stort behov av mötesplatser särskilt för transpersoner. Vi på Liquid är under ständig utveckling och kommer därför under hösten att ha övervåningen öppen för transexklusivt häng mellan kl 18.30-20.00 varannan torsdag, med start den 10 september. Dit är du alltså välkommen om du identifierar dig som transperson eller kanske har funderingar kring din identitet. Du kommer där att få träffa Jocke/Camilla och Zack och inom kort kommer mer info om aktiviteter i transgruppen. Varmt, varmt välkommen!

Transvåningen kommer att ha öppet: 10/9 ,  24/9,  8/10, 22/10 , 19/11, 3/12, 17/12 och vi kommer förutom att ha gött häng med fika och pyssel under våra tillfällen, ha olika aktiviteter så som- könsöverskridande sminkning, tillverkning av egna chestbinders eller lösbröst, kanske någon drag-workshop och mycket, mycket annat.
 

Mer info på vår hemsida!

Öppettider:
Torsdagar klockan 14.00−20.00

Kontakt
Telefon: 013-20 73 40

E-post: info@liquid-linkoping.se


 

Admin
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.