Lesbiskt horoskop

Väduren
Utforska romantik och attraktioner kära vädur. Det kan vara otippade personer, eller folk du har gett upp hoppet på. Du har potential att skapa heta situationer med både nya och gamla lovers, hela månaden erbjuder heta möjligheter. Utmana dina metoder oavsett formen på dina relationer. Det kommer en förändring en vecka inpå juni som rör ditt arbete eller studier. I slutet av juni kommer något att beröra familj och hem. Embraca och chilla i vad som händer. Hitta ledtrådar i de små tingen, men tro på att ledtrådarna pekar mot någonting större. Följ dom med mod :) Ta månaden till att utforska vad som får dig att ticka, vad som sätter igång din episka resa vart du än skulle vilja ta vägen. Inspiration och inre röster hörs när kroppen befinner sig på en medelintensiv till avslappnad nivå, till exempel i duschen. Titanic, en annan vädur fördigbyggd den 12e April kraschade in i ett isberg när den försökte snabba på sitt äventyr. Just let the heart go on och visa vägen för att undvika kollisioner. 

 

Oxen 
Flowa kommande månad!! Följ kroppen, vart lustar du efter? Vilka vänner? Vilken mat? Vilken sorts flow behöver du generera för att ta dig till det okända? Genom att använda kroppen, lyssna in, göra yoga eller marklyft, vandra i naturen så hittar du olika rytmer i flowet. Flowet kommer vara hela sommaren, genom resor och tillbaka hem. Flowa in mellan hägg och syren, flowa mellan platsen för expansion och utmaning. Flowet är mer en låttext än en melodi. Hitta låtar som hjälper ditt flow, lägg in dom i en lista och påminn dig om dina flowiga affirmationer så ofta du behöver. Tro på flowet och se alla tillfredställelser på vägen som små segrar.

 

Tvillingarna
Hela sommaren skänker dig en romantisk glöd. För att kunna generera den får du vara cheesy och andra kvaliteter som skapar mer generositet av ditt romantiska uttryck. Var romantisk mot en ny vän, en lover ellelr ditt gäng. Alla ska smittas!! Tveka inte på den sociala situationen som just nu pågår. Du har kommit till denna punkt av tidigare omständigheter som tidigare krypit i bakgrunden men nu slår till rent praktiskt. Slutet av månaden kräver ett ekonomiskt ansvar från ditt håll. Ta ansvarsfulla beslut, fast det är din högtidliga säsong. Resten av sommaren handlar om omstarter eller nya början i pågående relationer och projekt. Tvillingarna bär ständigt med sig en dualitet, låt dig inte nedslås av lite bumpy rides på vägen, det ju din stil att rulla lite slirigt. Lyssna på Prince eller Boy George eller hämta kraft hos Isabella Rossellini, alla dina tvilling-kollegor som hittat lekfulla  uttryck för kraften du behöver.

 

Kräftan
Att vara hyperkänslig är en kräftas kvalitet, en blessing och curse som ni i olika utsträckning bär på. Fundera på vad i din känslighet som skapar styrkor och vad som kan försvåra situationer. Kolla med andra i din omgivning om de upplever vad du upplever i olika situationer. Denna månad erbjuder en chans att optimera din känsliga kvalitet, så den kan användas till både din och din omgivnings fördel. Du är dessutom extra social denna månad, så chanser kommer att uppstå. Detta är även en chans att få din omgivning att känna dig trygg. Våga be om det så kan ni hitta på spännande saker tillsammans. Från och med 4e juni får du tillbaka en kontroll över situationer där du tidigare mött motgångar när du aktivt uttryckt behov. Detta gäller även situationer där andra har velat ha inflytande över dig. Vi är numera halvvägs in i detta nya år. Ta dig tid att tänka över vad året har givit dig, vad har varit dina rädslor och styrkor? Vad har vänt till det bättre och vad kan fortfarande vändas till rätt kurs? Det kommer komma tid och plats, var selektiv och inte rädd för att säga nej för att göra plats för det du behöver.

 

Lejonet
Låt folk veta vad du har för begär och behov den kommande månaden. Håll dig till planen fast den kan överraska din omgivning. Det är dags att föllfölja planen du har komponerat på den senaste tiden, och låt inte andras intressen ställa sig i vägen. Fördelen med att uttrycka dina begär och behov kommer att visa vem som är villig att stötta dig.  Lyssna på deras råd, du behöver inte vara ensam i denna quest fast det är ingen annan än du som vet vad du måste göra. Att orientera dig bland dom stöttar dig idag banar väg för att hitta fler liknande personer i framtiden. Var inte rädd för att söka upp de coola och självsäkra, de är karaktärer för vad du skulle vilja förkroppsliga.  Romans och eller kreativt projekt finns i görningen, kör i vind nu och använd lejonet som maskot att påminna dig om att vara mjuk och hård samtidigt. Bär något kattmönstrat för ökad effekt. 

 

Jungfrun
Ny väg väntar dig kära du. Nu är det slut på ursäkter till att inte börja på denna bana. Du har beslutsamhet, social självsäkerhet och du har positiva visioner gällande din karriär, sociala status och rykte, något som du tidigare försökt att styra upp, men omvärlden mött dina försök med motvind. Den här månaden är värt och belönande att försöka. Låt inte känslorna inför en förändring komma i vägen, eller växtvärk. Låt det kännas. Lyssna på den inre rösten, och ventilera den inre rösten med andra du tycker om. Häng med vänner och familj, låt allt komma nära dig, det blir kul, lovar! Du har lika rätt att ta beslut i grupp som alla andra, för ingen vet var vi är på väg. Juli kommer bli din kärleksmånad, braise yourself. 

 

Vågen
Tänk stort och tänk bortom. Tänk bortom ditt dagliga kugghjul och middagsbestyr. Tänk i en femårsplan. Titta i horisonten och kontemplera vad som finns mellan marken och himlen och fundera på vad som finns i mellanrummet och fundera på vilka omöjligheter du önskar skulle vara möjliga. Se på dina vänskaper och låt allt vara som det är, för det är fint. Ta hand om nuet och stötta det tillsammans. Dessa relationer är även nyckeln till att steppa upp ditt game inom karriär och arbete. Energin kommer att öka de kommande veckorna, se till att samla insikter och håll styret rakt, medan du navigerar genom relationer och arbete och sjung på Jag kommer av Veronica Maggio och Kakan. Tänk stort i kärlek och relationer med. Du har vind i seglen men också löften om fina resor och äventyr. Men gör plats när plikter kallar, men gör bara det mest nödvändiga.! Att tänka stort kommer att stoppa dig från att fastna i lama dynamiker med oklara relationer, beslut och situationer.

 

Skorpionen
Upp med huvudet och titta upp med en inre tanke av “Vad kommer näst?” Glöm det som varit. Om du lite planlöst varit fast i vissa mönster, begrav dom och se med nyfikna ögon. Du kommer under månaden få bättre verktyg och tillfällen till att reda ut gammalt groll, eller så kommer det gamla glömmas bort, men tills dess, ta på dig din favoritkeps och ut i solen med dig mot nya broar och backar. Du oroar dig lite för din ekonomi, men bilden kommer att klarna alldeles snart. Var ekonomisk sommaren ut. Känslor stänker på dig hela sommaren, men det kommer ta tid för dom att landa i dig, låt dem ta sin tid. Allt som kommer emot dig nu kommer leda till insikter som lindas runt din själ som en rosa sidenrosett. Wear it like a crown. 

 

Skytten
Två saker vill ha din uppmärksamhet denna månad. Romantik och personliga projekt. Du kommer prövas på olika plan. Håll hårt, bit fast. Work work work work work för att citera Rihanna. Ditt extra nyfikna och öppna sinne kommer hjälpa dig. Dessutom är du extra ärlig mot dig själv. Vad är viktigt för dig på riktigt? Klura ut det och skapa band med din omgivning som kan ta dig närmare dessa värden. Det är ett belönande arbete, mark mina och Rihannas ord. Men du är bra på detta, en Skytt vandrar långt för att nå sina mål.

 

Stenbocken
Vi är halvvägs igenom detta år och mycket har hänt för dig kära Stenbock. Du är på en ny nivå i mycket i livet. Kolla runt dig, vem är din partner in crime? Som du kan bekänna det du behöver för, som kommer lyssna och vara partisk i dina intressen?  Nyttja denna person och var inte rädd för att vara en börda. Du kommer ställa upp en annan dag. Men för nu, lyssna på hens råd, de är bra. Du är passionerad och metodisk när du vill uppnå dina mål, det gör dig bra på att klättra med stil. För juni råder jag dig att vara mer rå och transparent när du passionerat söker dina mål. Det gör det möjligt för din omgivning att stötta dig. 

 

Vattumanhen
Positionera dig genom närvaro och ta situationer som de kommer. Det kommer att strukturera din omgivning att anpassa dig och erbjuda ett lugn som du behöver denna månad. Dag för dag, timme för timme, minut för minut som de pratar om i tredje säsongen av Skam. Juni börjar med stark attraktion från ditt håll. Närvaron hjälper dig in  i oväntade situationer som kan skapa nya attaktioner hos nya och redan etablerade objects of desire. Chilla av och se vad som erbjuds. Använd närvaron till att hantera ditt arbete och fritid, för båda vill ta stor plats i ditt liv. Denna månad passar din karakteristiska inställning om ju fler desto bätte. Ju större grupp du befinner dig i, desto enklare kan du definiera din närvaro i den. Vattumanhen är bra på att tvätta bort och ge plats för nytt, för hens tid i kalendern är en tid då översvämningar är vanliga. 

 

Fiskarna
Låt inte andra bestämma ditt värde, det är du som gör det. Om tendenser för detta uppstår, var inte rädd för att korrigera andra. Oftare än du tror behöver du steppa fram och verbalisera dina intentioner. Lyssna på Whitney Houstons Step by step och jobba för att det som finns i ditt bröst ska komma fram för världen att vittna och beskåda. Vi tror på dig! Ta det lugnt med din energi, det kommer att komma utmaningar på ditt arbete eller skola i början av månaden. Konflikter är bra platser att träna på att exponera sin integritet. När det kommer till hjärtat kommer kärlek och viktiga projekt visa sina tendenser i slutet av månaden. Satsa sommaren på att inte bli sårad, parera dina förväntningar på andra människor innan, inte efter de har slirat inför dig. Låt inte den andra parten bestämma villkoren, du kan. Var kommunikativ och berätta hur du vill ha det först, sen invänta vad situationen eller den andra parten kontrar med. Sök kontakt genom fysisk kemi med människor, projekt och jobb för resten av sommaren. 

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.