Lesbisk teater

Datum: 
29 november 2021
Tid: 
19:00
Plats/Lokal: 
Växjö teater
Stad: 
Växjö

Välkommen till ditt efterlängtade lesbiska avbrott efter coronaisoleringen!

Nu försöker vi starta upp lesbiska häng i Växjö igen efter en tids ofrivilligt uppehåll. Vi kör igång med inget mindre än lesbisk teater. Den 29 november kl. 19.00 då vi går på föreställningen Straighta besked på Riksteatern här i Växjö. Om du går/bokar tillsammans med oss får du rabatt på ditt biljettköp.

PM:a oss på Facebook för rabattkod och mer information om hur du bokar.

Vi planerar att ses en stund innan för lite lesbiskt häng innan föreställningen och återkommer när vi bestämt tid och plats för detta! Hoppas ni är lika peppade som vi!

Dela gärna eventet och bjud in dina vänner, så blir vi glada!

Har du någon fråga eller vill vara med och arrangera en frukost eller andra lesbiska saker i Växjö? PM:a Lesbisk Frukost Växjö på Facebook eller hör av dig via mejl till vaxjo@lesbiskmakt.nu.

 

Om föreställningen Straighta besked:
En spännande och rolig kärlekshistoria kring två kvinnor. Upplägget är minst sagt tagit ur vår tid, eftersom den utspelar sig på migrationsverket. Stuntkvinnan Amina och handläggaren Lina blir himlastormande kära. Allt känns perfekt, inte ett moln på himlen. Tills det visar sig att Amina söker asyl, och att den som ska handlägga hennes ärende och öde är Lina. Känslor ställs mot riktlinjer. Vem kan man lita på, vad är rätt? I rask takt avverkas den ena dråpliga, hopplösa och hoppfulla situationen efter den andra. Omgivna av ett färgstarkt persongalleri som både hjälper och stjälper dem slåss Lina och Amina för drömtjejen, drömjobbet och drömmen om ett bättre liv.

Mer om föreställningen, tillgänglighet, mm. här