Lesbisk Makts horoskop: tema konst

Vågen
Din medfödda känsla för stil ger dig ett fashionabelt försprång och förknippas ofta med ”den senaste trenden”. Samtidigt är harmoniska och balanserade miljöer där du känner dig hemma. För en sund tillvaro är det viktigt att se till dina egna behov och tillgångar innan du vänder dig utåt och inleder ett nära tillhands publikfrieri.
Nyckelord: Balans

Skorpionen
Du är intuitiv och har en fallenhet för det undermedvetna och ockulta, vilket kommer ifrån ditt naturliga intresse för det det mänskliga beteendet. Dina djupaste behov och begär speglas ofta i de personer du dras till och detta kan du använda i ditt sökande efter den ultimata sanningen som är en livslång process. Var försiktig med att pausa din process då samtliga processer i din närhet stannar som en följd.
Nyckelord: Transformation

Skytten
Din äventyrlighet och starka tro på något större ger dina sinnen resor som inte går att köpa på en resebyrå. På ditt livs canvas använder du de stora målarpenslarna och lämnar ofta platser och människor leende(s). Horisonten är sällan långt bort och du mår som bäst när du får upptäcka allt som är möjligt. Ge dig själv tid för att hinna smälta alla intryck emellan varven - jorden kommer att fortsätta att snurra.
Nyckelord: Inspiration

Stenbocken
Du är målinriktad och inte nöjd förrän du bemästrar det du tar dig för, vilket är den största vinsten för dig. Din högst intuitiva, sensuella sida behöver uttryckas och ditt livs läxa är att behärska det fysiska. Utöver det är din spirituella resa en viktig kompanjon till den likaså uppfinningsrika sådana. Försök acceptera att en övergripande seriös syn alltid behövs för att lättare hantera de mindre hindren i nuet.
Nyckelord: Självdisciplin

Vattumannen
Du är benägen att låta det kollektiva gå före ditt personliga intresse och när du klarsynt står framför en situation kan du plocka fram ideér från framtiden. Det är viktigt för dig att ge liv till unika lösningar och på så sätt skapa frihet i andras egna liv. Akta dig för att placera dig själv i ett fack som en outsider och våga släpp in likasinnade i din högst privata bubbla.
Nyckelord: Gemenskap

Fisken
Du bär på den symboliska mänskliga erfarenheten inom dig och inget kan således överraska dig, förutom kontrasten mellan din uppfattning av verkligheten och din befintlighet i den. Ur denna graal kan otaliga fantasifulla alster födas. Inom detta komplicerade dilemma kan en känsla utvecklas av att själv uppleva ett ständigt flöde mellan känslomässiga, psykologiska och andliga uttryck för dig själv. Var noga med att tillåta din känslighet vara vad den är och att du får universellt stöd i det.
Nyckelord: Medlidande

Väduren
Din energi och intuition är din bästa guide. Med en stark vilja och beslutsamhet är du en otroligt initiativrik artist. Ditt korta tålamod kan föda otroliga verk och om ditt tävlingssinne används med en positiv grund kan vad som helst hända.
Nyckelord: Initiativ

Oxen
Inget rubbar en oxe som har skridit till verket och detta slutar oftast i fascinerande konst. Genomtänkt och välarbetat är något som beskriver dina alster. Försök ibland att lyfta blicken för att låta dig inspireras och kanske låta din målbild ändras längs vägen.
Nyckelord: Stabilitet

Tvillingen
Din intelligens och engagemang i det lilla skapar oftast stordåd. Flexibilitet och förändring sporrar dig och under ditt liv hinner du uppleva mycket som kan prägla dig på många sätt. Du behöver ge uttryck för ditt inre och visa för alla inklusive dig själv att du är sann.
Nyckelord: Kommunikation

Kräftan
Ditt hem är ditt skyddande skal och det behöver vara lugnt och välmående för att ett fantasifullt och harmoniskt skapande ska kunna äga rum. Ditt sinne för att nosa upp det ”nya heta” är extraordinärt och det ger utdelning i form av publik beundran. Var inte rädd för att blicka framåt och låta det förflutna vila i backspegeln.
Nyckelord: Receptiv

Lejonet
Din kreativitet är utomordentlig och med en stor passion för livet söker du efter din specialitet som gör att du blommar ut. Ditt sätt att hitta det lekfulla i alla situationer trollar bort det som kallas vardag. Ta en paus från att alltid vara den som underhåller och luta dig tillbaka så att du kan njuta av allt skådespel kring dig.
Nyckelord: Kreativitet

Jungfrun
Ditt sinne för det praktiska gör dig alltid mån om att inte spilla någonting alls, allra minst din existens. För att få utlopp för den här energin behövs en tydlig brännpunkt som rullar igång ditt vackra maskineri. Öva dig på att låta en plan utformas med tiden för att undvika att hamna i en mental organisations-fälla.
Nyckelord: Funktionalitet

Relaterade artiklar

En liten guide till det queera i allmänhet och det lesbiska i synnerhet - Venedigbiennalen 2019

Vartannat år äger ett av världens största konstevent rum i Venedig och förutom...

Anna Nordlander

Anna Nordlander var en konstnär från Skellefteå som föddes 1843 som det yngsta...

Århundradenas fest

I somras gjorde Lesbisk Makt tillsammans med The Unstraight Museum och...