Lesbisk makt firar 10 år

Datum: 
10 november 2023 till 12 november 2023

Anmäl dig till Lesbisk Makts 10 års jubileum! ?

Lesbisk Makt bildades 2013 med syfte att bredda förståelsen och innebörden av begreppet lesbisk, samt skapa, sprida och bevara lesbisk kultur och historia i hela landet. Sedan dess har engagerade och drivna medlemmar skapat och medverkat på otaliga evenemang och nätverk tillsammans.

Vi vill att världen ska bli mer lesbisk och vi vill fortsätta etablera mötesplatser för alla som är lesbiska eller som är intresserade av lesbiskhet och som identifierar sig som kvinnor, icke-binära och/eller har trans*erfarenhet.

Vi bjuder därför in dig som är medlem i Lesbisk Makt till en oförglömlig helg där vi tillsammans ser tillbaka på allt vi har gjort och blickar framåt mot allt vi kommer att göra i framtiden.

  • När : 10- 12 november (fredag från 19.00 till söndag ca 13.00)
  • Var : Örebro
  • För vem : Lesbisk Makts medlemmar (bli medlem / betala medlemsavgiften för 2023 här
  • Hur : Allt är gratis! - Vi bjuder på resa, boende, vegetarisk/vegansk mat och fika.

Anmälan och urval:

Anmäl dig här: Lesbisk makt firar 10 år. Anmälan stänger 19 september. 

Vi gör vårt bästa för att alla som vill ska kunna delta. Om fler än vi har plats till anmäler sig försöker vi se till att det blir en bra fördelning lokalavdelningar emellan, och prioriterar även olika identiteter och erfarenheter av att bryta mot normer såsom cis-, vithets- och funktionalitetsnormer. Är du anmäld till reservlistan får du information om detta på mail.  

Vi ser fram emot att fira in ett nytt lesbiskt deccenium med er! <3

 

 

* Mer information om programmet kommer inom kort

* Lebsisk Makts 10 års jubileum arrangeras i samarbete med ABF Örebro