Lesbisk frukost (picknick edition?)

Datum: 
19 maj 2018
Tid: 
9.30 - 12.30
Plats/Lokal: 
Ungdomens Hus
Stad: 

Nu är det äntligen dags för Lesbisk frukost i Uppsala igen! Om vädret tilllåter tar vi fram picknickfiltarna och kaffetermosarna och går ut till närmaste park. Plats annonseras då i samband med anmälan. 

Frukosten börjar kl 9:30 och alla är välkomna att mingla, snacka och dricka kaffe. Vi fixar kaffe, te och vegansk frukostbuffé.
Pris: 30 kr.

Anmäl att du kommer till uppsala@lesbiskmakt.nu, samt ev. allergi, så vi vet hur mycket frukost vi ska fixa. Hör av dig senast kl 12.00, 18/5 (dagen innan). Betalning i kontanter eller swish. Om det känns obekvämt att komma utan att känna någon så skriv gärna det i mejlet så får du en kontaktperson som kan möta upp dig före och ta hand om dig under träffen!

TILLGÄNGLIGHET
Ungdomens Hus är tillgängligt för rullstol och har en anpassad toalett. 

FOTOGRAFERING
Ibland tar vi foton under frukosten - säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids.

HJÄLP TILL
Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Uppsala? Hör av dig till uppsala@lesbiskmakt.nu

FÖR VEM?
Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Det spelar alltså ingen roll hur du definierar dig före, under eller efter frukosten. Det enda kravet vi har är att du ska vara intresserad av lesbiskt och gilla att hänga med andra som är intresserade av lesbiskt!

Vi arrangerar lesbisk frukost, bokcirkel, diskussionsklubb, filmkvällar och andra lesbiska aktiviteter i Uppsala.
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.