Lesbisk Filmfrukost Helsingborg

Datum: 
16 oktober 2021
Tid: 
9:00-11:00
Plats/Lokal: 
Biograf Röda Kvarn
Stad: 
Helsingborg

Välkomna på Lesbisk Frukost i Helsingborg! 

I samband med Feministisk Filmfestival Helsingborg som anordnas senare samma dag, bjuder vi in till en Lesbisk Frukost med tema Lesbisk Film! Senare under dagen deltar vi i festivalen med programpunkten Queera berättelser kl.15:45. Se mer av programmet här: http://femhbg.se/filmfestival/

Under frukosten kommer vi att köra ett lesbiskt film- och serie-quiz och dela med oss av lesbiska film- och serietips till varandra.

Efter frukosten kommer vi tillsammans brainstorma kring den lesbiska organiseringen i staden. Vad drömmer du om? Vad längtar du efter? Vilka aktiviteter vill du skapa eller delta i? 

FRUKOSTEN

Det kommer finnas frukostbuffé med mackor med olika pålägg samt müsli, och kaffe/te. Veganska alternativ finns, anmäl glutenfritt eller andra allergier.
Frukosten är helt gratis! 

ANMÄLAN 

På grund av Covid-19 kan vi enbart ta emot 30  personer i lokalen. Först till kvarn! Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. 

ANMÄL DIG SENAST DEN 15 OKTOBER!

Om du sedan skulle få förhinder, hör av dig så snart du vet så kan vi ge din plats till någon annan.

LOKAL

Foajén, Biograf Röda Kvarn, https://goo.gl/maps/tr8hiqq2R9Hv81aX8

TILLGÄNGLIGHET

I anslutning till biografen finns en ingång utan trappsteg till vänster om huvudentrén. Där finns även en ringklocka markerad "Röda Kvarn". Använd gärna denna entré om du har svårt att gå i trapporna på framsidan. Toaletter finns på nedervåningen. Det finns hiss upp till foajén ta kontakt med oss via info@lesbiskmakt.nu om du behöver använda denna.

FOTOGRAFERING

Vi tar ibland foton under frukosten - dessa bilder kan komma att läggas upp på sociala medier. Säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids.

HJÄLP TILL

Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Helsingborg? Hör av dig till info@lesbiskmakt.nu

 

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Frukosten ordnas i samband med Feministisk Filmfestival Helsingborg som arrangeras av organisationerna FemHBG. Läs mer om denna denna fantastiska festival och organisation på här http://femhbg.se/filmfestival/

 

Angående Covid-19

Vi följer Röda Kvarns restriktioner och lokalen tar max 30 personer. Se till att anmäla dig i tid för garanterad plats! Vi följer även Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och hoppas att du också gör det. Stanna hemma om du har någon form av förkylnings- eller influensasymtom.