Lesbisk bokcirkel

Datum: 
24 januari 2022
Tid: 
17:00
Stad: 
Växjö

Det är få saker som är så ljuvligt som att läsa. Eller jo att läsa tillsammans. Lesbisk Makt i Växjö kommer under vintern, våren och vem vet hur länge bjuda in till att göra just detta. Läsa, prata, förundras och förtjusas. I ett gött och inkluderande sammanhang dessutom - kalas!

Först ut för vår premiärträff är ingen mindre än mottagaren av Pär Lagerkvist-priset, Jonas Gardell och hans kritikerrosade ”Ett lyckligare år”. Som finns att tillgå via såväl pappers- som i ljudformat.

Att delta i en bokcirkel kan kännas pretentiöst. Våra trösklar är dock tämligen låga och någon större litteraturanalys än ”bra”, ”dåligt” och ”mittemellan” krävs knappast. Istället handlar en bokcirkel mer om att samtala om det som väckts eller saknaden av det som inte väckts under läsningen. Och förhoppningsvis att ha det lite gött under vägen.

Vi uppdaterar eventet om plats och exakt tid (efter kl. 17 blir det iaf) när det närmar sig.

PM:a Lesbisk Frukost Växjö eller skriv till vaxjo@lesbiskmakt.nu om du har några frågor. Och hjälp oss gärna att bjuda in och sprida eventet.

Alla som är lesbiska eller intresserade av lesbiskhet och som identifierar sig som kvinnor, icke-binära och/eller har transerferenhet är välkomna!

Mer om Lesbisk makt här: https://lesbiskmakt.nu/