Ledare för Lesbiskt läger 2017

När börjar och slutar lägret?

För ledarna börjar lägret 3 augusti kl.12.00 och slutar 10e augusti kl.12.00. Ledarna är där en dag tidigare än deltagarna för att förbereda och en dag efter att deltagarna har åkt hem för att plocka iordning. 

Vad är min roll som ledare?

Du kommer vara med på allt som händer på lägret.Tex att plocka fram frukosten, vara med på workshops, vara badvakt, vara i pysslet, hämta workshopledare med mera. Du kommer få ett ledarschema för var och när du ska vara ansvarig. Om du vill vara ansvarig för ett specifikt område, tex pysslet, kommer du få mer tid att vara där. Din dag kommer vara fylld med olika aktiviteter med det kommer även finnas gott om tid för återhämtning och häng!

Som ledare kommer du även vara kontaktperson till 3-4 deltagare. Det innebär att du håller koll och kontakt med dina deltagare varje dag för att se att de är ok. Du och dina kontaktpersoner har även en matdag tillsammans när ni ska laga mat till alla på lägret.

Var är det?

På en gård utanför Uddevalla (Nära Göteborg). Vi kommer ha hela gården för oss själva och den ligger avskilt vid vattnet. Mycket optimalt för att ha ett helt fantastiskt läger :) 

Hur tar jag mig till och från lägret?

Vi fixar och betalar resa för dig som ska resa till Göteborg. Vi åker sedan alla tillsammans till lägergården från Göteborgs centralstation den 3 augusti kl.12.00. 

Vem kommer vara med?

Det kommer vara ca 10 stycken ledare på plats under lägret. Utöver ledarna är Madde och Andréa på plats hela veckan och är huvudansvariga för lägret och kontakten med deltagarna.

Det kommer vara ca 30 stycken deltagare från olika delar av Sverige. Alla är mellan 15 och 25 år gamla. 

Hur bor vi?

Alla ledare bor i en stuga tillsammans. I varje rum finns det ca 4 bäddar och du kommer dela rum och toalett med de andra ledarna. 

Ledarutbildning

Inför lägret kommer vi ha en obligatorisk ledarutbildning med alla ledare. Mer info om utbildningen kommer inför lägret. 

Hur anmäler jag mig? 

Anmäl dig här senast 30 april! 

Admin
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.