GRATIS FRUKOST TILL NYA MEDLEMMAR ▲▲▲Välkommen till lesbisk frukost! ▲▲▲

Datum: 
27 november 2022
Tid: 
12.00-14.00
Plats/Lokal: 
Värmlands Nation
Stad: 
Uppsala

Vi satsar återigen fullt ut denna vecka med pyssel, bokcirkel och diskussionsklubb med en avslutande frukost på söndagen den 27 november på Värmlands nation. Hoppas vi ses där!
______________________________________
PRIS
Studentpriser för ALLA (nationskort krävs EJ), en redig ciabattamacka brukar ligga på 25-35 beroende på innehåll. Bakverk från 10-20 kr beroende på storlek och ingredienser.

GRATIS FRUKOST TILL NYA MEDLEMMAR
Om du blir medlem på plats på söndag bjuder vi er på frukost: något att äta och något att dricka!

MEDELMSSKAP (Krävs ej för närvaro! Men läs gärna nedan för att se hur du kan stödja oss)
Medlemskapet ligger till grund för stadsbidrag för organisationen och möjliggör event som detta. Lesbiskt rum Uppsala är en del av Lesbisk makt. Som medlem i Lesbisk Makt kan du vara aktiv i att arrangera event och mötesplatser genom att gå med i en av lokalgrupperna eller starta upp en ny lokalgrupp. Det går också bra att bara vilja besöka evenemang, eller helt enkelt bara vilja stödja föreningen genom ditt medlemskap. Se mer på https://lesbiskmakt.nu/bli-medlem.

VÄLKOMMEN
Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till på Facebook till sidan Lesbiskt Rum Uppsala eller via detta event om du vill att någon möter upp dig på vägen/är din vän under frukosten eller har andra frågor. Om du har tankar om synlighet/deltagande i hbtq+event, skriv till arrangörerna så hjälper vi dig med information och stöd.

FÖR VEM?
Alla som är lesbiska eller intresserade av lesbiskhet och som identifierar sig som kvinnor, icke-binära och/eller har trans*erferenhet är välkomna! Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden.

FAMILJER
Denna träff riktar sig även till familjer som kan komma ut och träffa andra familjer eller andra inom den lesbiska gemenskapen. Vi hoppas se både nya och gamla ansikten i på frukosten!

TILLGÄNGLIGHET
Cafét ligger på övervåningen och hiss finns och ligger i anslutning till ingång vid baksidan av huset. OBS! Ej Värmlandskällaren utan i stora tegelhuset. Vi bokar inget bord, men vi skriver i eventet var vi sitter, det borde inte vara några problem att hitta oss, i så fall skriv till oss på Messenger.

HJÄLP TILL
Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Uppsala? Hör av dig till uppsala@lesbiskmakt.nu eller till Lesbiskt Rum Uppsala på Facebook. Varmt välkommen till våra arrangörsträffar också!

OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk frukost finns på fler ställen i Sverige, och arrangeras genom Lesbisk Makt, som Lesbisk rum Uppsala är en del av. Frukosten är en mötesplats där lesbiskt får vara norm utan alkohol.

ENGLISH
Welcome to our reoccuring breakfast event. We will meet up at Värmlandss nations café to eat and talk. No nation card required and everyone is welcome. Any more questions? Write to our page!