Gayzing & Lez Dance Workshop Part 1

Datum: 
19 maj 2022
Tid: 
18:00-20:00
Plats/Lokal: 
MDT - Studio 1 (kom till entrén som vetter mot vattnet, Slupskjulsvägen 30)
Stad: 
Stockholm

Gayzing (arbetstitel) är en duett av och med Shirley Harthey Ubilla & Cajsa Godée som arbetar utifrån den lesbiska blicken & Dyke Camp.

I samband med skapandet av detta verk vill vi bjuda in till ett nytt queert forum, med namnet >>>Lez Dance<<<

Lez dance är en workshop och ett häng där vi fikar, samtalar och delar våra danspraktiker där alla som identifierar sig med lesbiskhet* är välkomna! Och det är självklart gratis!

Nu är det dags för först tillfället! Vi (Cajsa & Shirley) kommer leda en fysisk WS och sen så bjuder vi på fika och häng!

_______________________

VAR: MDT - Studio 1
(kom till entrén som vetter mot vattnet, Slupskjulsvägen 30)

NÄR: 19e maj kl.18-20

_______________________

*Lesbisk makts definition av lesbisket som även vi utgår ifrån:
I Lesbisk Makt står lesbiskheten i fokus. Vår definition av lesbiskhet är att lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Vi har en öppen definition av lesbiskhet, vilket känns viktigt för oss då vi vill bjuda in personer snarare än att stänga ute.

*vi båda (shirley & cajsa) definierar oss som queers och lesbiska och använder hon och den (she/they)-pronomen. För oss är det viktigt att lesbiskhet inte betraktas som nåt binärt och därför utgår definitionen vi gillar från den lesbiska erfarenheten. Vi kommer (såklart) ha pronomenrunda och en kommer inte behöva redogöra för sin erfarenhet av lesbiskhet. vi e snälla lovar 

--- I samarbete med Lesbisk Makt & MDT