Känner du dig som ung HBTQIA+ och BIPOC-person att något saknas eller att du inte har hittat ett rum med fler personer som identifieras på samma sätt som dig? Då vill vill vi gärna veta mer om vem du är och vad du behöver!


Med “lesbisk” menar vi att det kan vara din identitet, men det behöver inte vara det. Du kan identifiera dig som något annat men är intresserad av att vara med i lesbiska sammanhang och i detta fall intresserad i att skapa separatistiska lesbiska sammanhang. 

BIPOC Queers är ett 1-års projekt inom föreningen Lesbisk Makt, där vi ska arbeta med att skapa flera separatistiska rum där en som identifierar sig som HBTQIA+ och är BIPOC person bara ska kunna vara sig själv utanför den vita normen. Vårt mål är att skapa trygga rum där en kan få både utforska och utveckla sig själv tillsammans med andra HBTQIA+ och BIPOC-personer 

Projektet kommer byggas utifrån era svar och önskemål, Genom att svara på denna enkät hjälper du mig, Arsema som projektledare, att utforma projektets aktivitet på bästa sätt. Din röst och din erfarenhet är viktig. 

Du kan alltid komma i kontakt med mig på bipoc@lesbiskmakt.nu

>>> Tryck här för att komma till enkäten för unga HBTQIA+ personer som identifierar sig som BIPOC