DRAGFORMATION

Datum: 
15 augusti 2018
Tid: 
20.00-00.00
Plats/Lokal: 
Danskompaniet Spinns studio (Kulturklustret) Järntorget 7
Stad: 

Klubb Wonderland och Bring it to the floor presenterar en magisk workshop i samarbete med Danskompaniet Spinn

https://www.facebook.com/events/258996861354425/

Dragformation handlar om förvandling, en förvandling vi gör tillsammans. Workshopen startar kl 20 – inget insläpp efter detta. Ni blir hämtade och ledda in i verkstan, vi tvättar av oss våra vanliga jag, och hittar tillsammans och på egen hand de vi vill vara just den här kvällen. Steg för steg provar vi oss fram genom känslor, längtan och begär - genom meditation, rörelser, sminkning och outfits. I den här workshopen kan du bli precis den du vill!

Du behöver inte vara van vid att draga, det går lika bra att komma som nybörjare. Men ett tips är att ta med smink, kläder och annat du är nyfiken på att gå loss med. Lite går dock att låna på plats hos oss.

Workshopen övergår i DJs och dans! Vi säljer öl/vin till självkostnadspris under kvällen, och efteråt kan ni (om ni vill) gå vidare i Pride-natten som era nya jag!

↝ Datum: Onsdag 15 augusti
↝ Tid: 20-00
↝ Plats: Danskompaniet Spinns studio (Kulturklustret) Järntorget 7
↝ Pris: 50 kr

↝ OBS: Föranmälan krävs! Görs via länken: https://goo.gl/forms/HBg3eVfecFyB3XaZ2

Begränsat antal platser - OSA i tid!

↝ Tillgänglighet: Hiss och toa finns, för mer info kontakta oss på Facebook!

VÄLKOMNA!

↝ OM OSS: 
Bring it to the floor är ett feministiskt och socialt konstprojekt som undersökt alter ego-skapande. BITTF vill utmana kopplingar mellan scen, offentlighet och samhälle – med fokus på queera identiteters kraft att påverka hur du känner dig, rör dig och tar plats i staden. 

Klubb Wonderland är en elektronisk, tvärkonstnärlig klubb med fokus på dansgolvet som mötesplats, lekplats, sceniskt rum och politiskt slagfält. 

Bring it to the floor och Klubb Wonderland drivs genom Kulturföreningen Processfabriken, som består av ett antal hängivna kreatörer som sedan 2015 drivit konst- och kulturprojekt i Göteborg.