Digital infoträff: Gå med i Lesbisk Makt Norrbotten!

Datum: 
24 maj 2020
Tid: 
15:00
Plats/Lokal: 
Zoom
Stad: 
Norrbotten

- Längtar du efter lesbiska aktiviteter där du bor?
- Vill du vara med och planera roliga träffar?

- För vi behöver bli fler! Var med och delta under vår digitala infoträff för att se om det skulle vara något för dig att vara med i arrangörsgruppen, kom med idéer på aktiviteter eller bara lyssna på vad vi gör!

Du anmäler dig genom att maila till norrbotten@lesbiskmakt.nu och får då en länk till videomötet skickat till dig. Skriv "Digital infoträff" i ämnesraden.

Lesbisk Makt Norrbotten startades mars 2019 med viljan att skapa fler mötesplatser för lesbiska och queerpersoner i hela länet. Vi ville bort från storstadsnormen och hade en tanke om att oavsett i vilken by i Norrbotten du bor så ska det gå att ha en lesbisk träff där. Var du än bor i länet så ska du känna att du är en del av gemenskapen, att vi finns och att vi ändå är en hel del.

Lesbisk makt har lokala grupper i hela landet och föreningens syfte är att bredda förståelsen och innebörden av begreppet ”lesbisk” samt skapa, sprida och bevara lesbisk kultur och historia i hela landet. Föreningen arbetar med detta genom att arrangera lesbiska mötesplatser, aktiviteter, evenemang och nätverk. Lesbisk makts aktiviteter är till för dig som vill göra, testa på eller är nyfiken på det lesbiska. Det spelar ingen roll hur du definierar dig innan, under eller efter - bara du under aktiviteten vill vara en delav den lesbiska folkrörelsen.Hittills har Lesbisk Makt Norrbotten haft frukostar i Boden och Luleå, vi har haft picknick och övernattning i Övertorneå i anslutning till deras första pride och har hängt i det rullande lesbiska museet under mångfaldsveckan i Arvidsjaur. I samband med det deltog vi även i ett panelsamtal under en brunch i Moskosel på Moskosel Creative Lab.