Hänget söker ledare!

Datum: 
1 oktober 2017 till 1 november 2017

Brinner du för hbtqai+frågor och gillar att anordna aktiviteter för unga? Då kanske du är den vi söker!

Hänget är en ideell, medlemsbaserad och demokratisk organisation som vill skapa en trygg mötesplats för hbtqai+personer och personer som funderar över sin könsidentet och/eller sexuella identitet. Målgruppen för Hänget är upp till och med 30 år och finns i Göteborg med omnejd.

Nu vill vi få in nya krafter i verksamheten för att kunna hålla en jämn kontinuitet i både själva träffarna och i ledargruppens engagemang. I dagsläget är vi tre ledare, men målet är att vara minst fem. Vi är alltid två ledare närvarande per kväll och ledarnas uppgift är att planera och genomföra kvällens aktivitet och att köpa fika (som föreningen betalar). Ledarna är på plats 17.30-21.00 varje Hänget-tillfälle. Uppdraget är helt ideellt, vilket betyder att det inte utgår någon ekonomisk ersättning. Bakom ledarna och verksamheten finns även en engagerad styrelse.

Hänget är en alkohol- och drogfri samt partipolitiskt och religiöst obunden organisation som baserar sin verksamhet på intersektionell feminism, normkritik, antirasism och solidaritet samt strävar efter att vara så tillgänglig som möjligt för att så många som möjligt ur målgruppen ska kunna delta.

Vi träffas varje tisdag på Frilagret eller på Arena29 mellan klockan 18.00-20.45 och hänger, kollar på film, fikar, har olika workshops och aktiviteter eller bara snackar.

För att kunna söka ska du:
* Själv vara öppen hbtqai+person
* Vara minst 23 år gammal
* Kunna vara med på Hänget minst två gånger per månad och på ledarmöten någon gång per termin
* Förstå, hålla med om och vilja arbeta efter våra värderingar (se ovan)
* Inte vara en deltagare på Hänget just nu och inte heller ha varit det under den senaste tiden

Skicka in en motivering till varför du ska vara ledare på Hänget till hej@hanget.se så återkommer vi till dig! Eventuella frågor kan skickas till samma mailadress. Du kan läsa mer om oss på www.hanget.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/880952612058922

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.