SUY med Sara Haag, Petrina Solange, Elina du Rietz och Fanny Agazzi

Datum: 
9 februari 2018
Plats/Lokal: 
Kamraterna
Stad: 

Varmt välkomna till våren på Stand Up Yours där vi gör som innan, fast om möjligt ännu bättre. Vi kör nu fredagar i liten mysig teater med billigare biljetter och med exakt lika hög standard på underhållningen. Bra va?

Säsongens första kväll får ni se dessa grymma på scen:

Petrina Solange

Elina du Rietz

Fanny Agazzi

Efter förra vårens succé med ”Tio frågor till...” fortsätter vi med det även denna säsong och först ut är Sara Haag.

För musiken denna kväll står Matilda ”DJ Kingen” Berggren.

Showen startar 19.30, med en paus någonstans mitt i. Dörren öppnar 19.00 och lokalen är fullt tillgänglig för rullstol/rullator.

Biljetter hittar ni på billetto för en hundring (plus serviceavgift).
Varmt välkomna!

Mer info om kvällens komiker och gäster:
Petrina Solange
Tidigare i Tankesmedjan, setts i Parlamentet, 2017 och Släng dig i brunnen. Vann pris som bästa kvinnliga komiker på Standupgalan 2015. Hennes humor beskrivs som rå men hjärtlös.

Sara Haag
Regissör, manusförfattare och prisad reklammakare. Aktuell med säsong 3 av Full Patte, där hon både regisserat och skrivit manus. Sara är vår gäst i kvällens talkshowdel ”Tio frågor till..”.

Fanny Agazzi
Serietecknande neurotiker som försöker ge mammaskämt bättre rykte än pappaskämt. Tidigare haft klubben BP comedy (på Bitter Pills) med Moa Svan, har nu standupklubben Bus med Barbro (på Bar Barbro) med Jonas Dillner.

Matilda Kingen Berggren
Är kvällens DJ och även gäst i "Tio frågor till..". Matilda poddar med: Amen stäng av då, är programledare på P5, dj:ar på klubbar som Moxy och Lezday på F12 och spelar hiphop, RnB och hits!

Pernilla Hammargren
Kvällens MC är denna person som driver Stand Up Yours och är aktuell med standupshowen Homo Aloneo.

SUY Humorklubben som startades på 2014 för att skapa en inkluderande och onormig scen för främst kvinnor och queers! SUY har fram till 2018 hållit till på fantastiska Södra Teatern och presenterat över 60 briljanta gäst & komiker och hittas nu på ny scen- Kamraterna på Östgötagatan 2!

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/315410812284941

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.