Lesbisk Frukost Piteå

Datum: 
2 december 2017
Plats/Lokal: 
Prästgårdsgatan 23, SE-941 32 Piteå, Sverige

Välkommen till den första (officiella) lesbiska frukosten i Piteå!

Kom och ät frukost, häng i en miljö där lesbiskhet står i centrum eller preppa och pyssla inför paraden! Lesbisk Frukost blir vad vi gör det till.
Under frukosten kommer du att kunna vara med och ta fram en lesbisk karta över Piteå. Vi kommer att hitta alla platser där det har hänt, händer och kommer att hända lesbiska grejer. Lesbifiera Piteå med oss! Frukosten är vegansk och gratis! Det kommer finnas mackor med olika pålägg, frukt, juice, kaffe och te.

ANMÄLAN

Anmälan görs via lesbiskfrukostpitea@gmail.com. Inkludera namn eller lesbiskt alias och kostpreferenser! Inkludera även om du vill ha någon som möter dig så gör vi vårt bästa för att ordna det.

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk Frukost vill skapa ett rum för att synliggöra och peppa lesbiskhet genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förebilder och prata om lesbiskhet. Du behöver inte delta i samtal eller aktiviteter, utan kan också sitta tyst, avnjuta vegansk frukost och inta den lesbiska stämningen!

TILLGÄNGLIGHET

Vi håller till i RFSL Polstjärnan. Det finns ramp och vi håller till på bottenplan. Om du inte vill komma själv gör vi vårt bästa för att ordna att någon möter dig.

VAD ÄR LESBISKT?

Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Det är öppet för alla kön och en behöver inte identifiera sig som lesbisk, huvudsaken är att du gillar det lesbiska hänget och vill vara med och synliggöra lesbiskhet!

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/303972603439307

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.