Lebbfest 3.0!

Datum: 
11 november 2017 till 12 november 2017
Plats/Lokal: 
Malmö

Flatorna bakom hemmafesterna i Malmö respektive Lund slår nu ihop sig, och skapar LESBISK HEMMAFEST 3.0 och DU är bjuden !!!

För tredje gången öppnas ett varmt hem upp till allflatheten så att flator från alla hörn kan samlas, festa och erövra världen. Du är välkommen att komma ensam. Du är välkommen att komma i grupp. Ta med din vän, partner, tindermatch eller din mamma.

Vi håller till i en lägenhet i Malmö – vi kommer att göra ett inlägg i evenemanget samma dag så får ni skriva och be om info om exakt adress. Fritt fram att bjuda alla queera kvinnor och ickebinära du känner, evenemanget är helt öppet för alla, 18+!! Om du vill bli uppmött så finns vi också här - skriv bara det i smset så fixar vi det!

Vem är välkommen?

Du som är lesbisk. Du som är bi. Du som är pan. Du som är asexuell. Du som är queer. Du som har lesbisk erfarenhet. Du som saknar lesbisk erfarenhet. Du som vill ta del av ett lesbiskt rum. Du som är 18 år och uppåt. Du som inte är cis-man. DU är välkommen!

Tillgänglighet: lägenheten är två våningar upp i huset, tyvärr utan tillgång till hiss, med tre halvtrappor upp. Vi kommer dock att hjälpa till med att bära eventuella rullstolar eller andra stöd, och det finns utrymmen att förvara det i inuti lägenheten, så vi kommer att göra allt vi kan för att det ska fungera! Stort badrum finns! Skriv jättegärna till någon av oss arrangörer här på Facebook om ni har några vidare frågor om det här - det funkar också fint att skriva att det behövs hjälp i smset när ni anmäler er, så vet vi och kan möta upp!

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/283937305450888

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.