Ålands Prideparad!

Datum: 
19 augusti 2017
Plats/Lokal: 
Möckelöbrinken 17, FI-22100 Mariehamn, Finland
Stad: 

Höjdpunkten under Åland Pride är givetvis paraden! Stolta och färggranna går vi genom staden till rytmerna av en slagverksorkester, detta kommer bli den peppigaste paraden någonsin!

Vi börjar med uppvärmning och uppställning av ekipagen klockan 15.00 i Västra Hamnen (Möckelöbrinken) sen börjar vi gå klockan 16.00. Paradrutten hittar du på hemsidan www.pride.ax under fliken "parad".

I paraden under Åland Pride är alla välkomna att delta, kom med och visa att du står för jämlikhet, mångfald och den mänskliga rättigheten att älska vem en vill! Paraden ska vara hela Ålands manifestation för HBTQ, där vi visar att vi stödjer förutsättningarna för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queerpersoners liv. Gå med ditt företag, din arbetsplats, organisation eller förening, gå med din partner, dina syskon eller kompisgänget!

Vill ni delta med ett större gäng eller med fordon eller annat ekipage, anmäler ni er till paradgeneralen på general@pride.ax!

Paraden avslutas på torget ca 17.00 och därefter blir det program på torget.

-----------------------------

Allmänna ordningsregler och tips under paraden:

Under paraden råder samma alkoholregler som på allmän plats, alltså enligt lag förbjudet

Kasta inga saker från fordon eller gågrupper, däremot går det bra att dela ut saker till åskådarna så länge det inte detta inte skräpar ner eller sinkar paraden. Alla tar ansvar för sina egna sopor och eget skräp

Maskering av ansiktet är inte tillåtet

Medtas cykel, kärra eller dylikt var uppmärksam på deltagarna runt omkring dig och håll litet avstånd

Paraden tar ca en timme och är vädret väldigt varmt, ta med vatten eller annan alkoholfri dryck

Det är uppmärksamheten som gör paraden roligast - klä dig för att imponera, eller förvåna. Tänk färg, flärd och stolthet. Eller kom som du är, det viktigaste är att vi har roligt!

Alla med! Vi ses!

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/1561675797236157

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.