Ledare på lesbiskt läger 2017!

Datum: 
3 augusti 2017 till 10 augusti 2017
Plats/Lokal: 
Uddevalla, Västra Götaland County
Stad: 

Om du är över 26 år kan du anmäla dig som ledare för lesbiskt läger. Du kommer garanterat ha en fantastisk vecka fylld med en massa skratt, få oförglömliga upplevelser och få en massa nya vänner!

*◦*När börjar och slutar lägret?*◦*
För ledarna börjar lägret 3 augusti kl.12.00 och slutar 10e augusti kl.12.00. Ledarna är där en dag tidigare än deltagarna för att förbereda och en dag efter att deltagarna har åkt hem för att plocka iordning.

*◦*Vad är min roll som ledare?*◦*
Du kommer vara med på allt som händer på lägret.Tex att plocka fram frukosten, vara med på workshops, vara badvakt, vara i pysslet, hämta workshopledare med mera. Om du vill vara ansvarig för ett specifikt område, tex pysslet, kommer du få mer tid att vara där. Din dag kommer vara fylld med olika aktiviteter med det kommer även finnas gott om tid för återhämtning och häng.

Som ledare kommer du även vara kontaktperson till 3-4 deltagare. Det innebär att du håller koll och kontakt med dina deltagare varje dag för att se att de är ok. Du och dina kontaktpersoner har även en matdag tillsammans när ni ska laga mat till alla på lägret.

*◦*Vem kommer vara med?*◦*
Det kommer vara ca 10 stycken ledare på plats under lägret. Utöver ledarna finns det två huvudansvariga på plats hela veckan.

Deltagarna är ca 30 stycken från olika delar av Sverige. Alla är mellan 15 och 25 år gamla.

*◦*Var är det?*◦*
På en lägergård utanför Uddevalla (Nära Göteborg). Vi kommer ha hela gården för oss själva och den ligger avskilt vid vattnet. Mycket optimalt för att ha ett helt fantastiskt läger :)

*◦*Hur tar jag mig till och från lägret?*◦*
Vi fixar och betalar resa för dig som ska resa till Göteborg. Vi åker sedan alla tillsammans till lägergården från Göteborgs centralstation den 3 augusti kl.12.00.

*◦*Hur anmäler jag mig? *◦*
Det gör du på denna länk senast 30 april: http://lesbiskmakt.nu/anmalan-till-lesbiskt-lager-2017-ledare

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/1374787555918735

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.