Lesbisk Frukost Queert Kaffe : Borås Pride

Datum: 
17 juni 2017
Plats/Lokal: 
NäRA
Stad: 

Lesbisk Frukost Queert Kaffe - lördag 17 juni 10-11

Lesbisk Makt Sjuhärad och queer*bygd i samarbete med ABF Sjuhärad, Borås Pride 2017 och NäRA presenterar med den äran:

Queert melodikryss, den lesbiskqueera kartan över Sjuhärad, lesbisk fotokonst och queera texter från platser utanför storstan! Kom och ät frukost tillsammans, häng i en miljö där den lesbiska queerheten står i centrum, dräll omkring och andas lite, prata med någon om du vill.

På plats finns tematiska samtalsunderlag kring lesbisk landsbygd och queer litteratur, queer historia och lesbisk kultur. Café NäRA pryds också av nätverket och föreningen Lesbisk Landsbygds fotoutställning, texter från nätverket queer*bygd finns också i rummet.

> > > Tips är också programpunkten queer*bygd – om platserna som inte är storstad och de queera liven här. Fredag 16 juni. 17-18.

Lesbisk Frukost Queert Kaffe är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på boras@lesbiskmakt.nu.

Lesbisk frukost finns på många platser i Sverige, ofta stöttade eller drivna av Lesbisk Makt. I Borås har vi döpt detta arr till ”lesbisk frukost queert kaffe”. Läs mer på www.lesbiskmakt.nu

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/1342526139129474

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.