10 tips inför trista dagar!

Ännu en fredag passerar, det ska bli skönt med helg men vad ska en egentligen göra? Sova? Om du och dina polare fått slut på ideer så kommer här 10 konkreta tips på vad ni kan hitta på tillsammans för att stärka ert band och ha en riktigt skön helg!  

1. Laga/baka något gott; vägen till vänskap går ju via magen som en brukar säga. Vad är egentligen bättre än ett par rykande färska kanelbullar och en kopp te, eller en god soppa eller gryta? Ta tillfället i akt och stärk ert vänskapsband genom att testa hur den andra funkar i köket, ja vissa går en ju bättre ihop med än andra. Ett sätt att testa om ni verkligen är så kompatibla. ;)

2. Kolla på någon bra film/gå på bio; Om ni vill få en liten twist på det kan ni ju alltid se vem som kan träffa flest personer i huvudet med popcorn. Ja eller utöka och köra dejt deluxe med finmiddag innan och en liten sleepover efter.

3. Fönstershoppa; har ingen av er råd att köpa något eller lusten att lägga pengar på det, så kan ni alltid välja några av de fulaste plaggen ni hittar och utmana varandra i vem som kan matcha absolut fulast outfits. Ta en bild och tagga med #lesbiskmakt #temavänskap

4. Vad är mer lesbiskt än IKEA? Om ni inte har något bättre för er, ta en trip till IKEA och spana in alla flator som springer omkring med blommor och doftljus i högsta hugg. Eller varför inte joina flatorna i deras krig om den perfekta monsteran.

5. Ta lesbisk makts vänskaps-quiz; har du en massa heterovänner? Kolla in vilken typ just de är med lesbisk makts egna hetero vänskaps-quiz. Är det dags att satsa på lite nya vänner? Då kan du säkert till och med hitta några när du besöker IKEA.

6. Starta en stick- och/eller brodyrcirkel tillsammans. Jag tror vi alla någon gång i vårt liv saknat just detta, en cirkel där vi kan brodera och/eller sticka tillsammans med våra lesbiska vänner. Finns det redan en i närheten? So what, starta ännu en!

7. Gå på en konstutställning; Abstrakt, surrealism, kubism eller popkonst vilka är era favoriter? Leta inspiration, gör egna konstverk tillsammans och gör en utställning eller bara njut av det fina ni kan hitta!

8. Ut och res, blir det för dyrt att ta en resa utomlands kan ni alltid besöka de där lite konstiga områdena i staden som ni inte varit i förut. Om ni har möjlighet, besök en massa  konstiga och spännande städer tillsammans. Skriv ner alla spännande saker ni varit med om och spara tills när allt känns lite trist och läs då. När ni ändå tänker på att resa så skulle jag vilja passa på att tipsa om Sofis resereportage här på lesbisk makt.

9. Plantera om växter, något som är väldigt mysigt och kan leda till trevliga (eller mindre trevliga) diskussioner och samtal om existens, natur och lesbiskhetens universum.

10. Åk på en roadtrip tillsammans, packa bilen full med massa godis, chips och snacks, spela Beatrice Elis Girls följt av Silvana Imam, skriksjung och bara dra ifrån allt! Låt vindarna bära er över land och hav. 

Fritidsledare, fab och fluffig. Kort som fan! Medlem i redaktionsgruppen.
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.