Lesbisk frukost

Lesbisk Frukost finns runt om i Sverige på olika orter. I nuläget finns Lesbisk Frukost på 7 orter i Sverige, mer info om varje ort finns nedan. Vill du starta Lesbisk Frukost på din ort? Kul! Vi hjälper till! Mer info om att starta frukost på din ort finns här! För mer info om respektive frukost klicka på staden!

Borås o Sjuhärad

Lesbisk Frukost Borås o Sjuhärad har premiär 23 april!

Göteborg

Sedan 2013 arrangerar Lesbisk Frukost Göteborg frukostar en gång i månaden på Frilagret i Göteborg. Frilagret är tillgängligt för rullstol och permobil. Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

Malmö

I Malmö arrangeras Lesbisk Frukost varje månad på PotatoPotato.

Stockholm

Sedan 2013 arrangerar Lesbisk Frukost Stockholm frukostar på olika platser i stan. Varje frukost har ett tema eller en gäst. 

Umeå

Lesbisk Frukost Umeå arrangerar frukostar med jämna mellanrum. Vi samarbetar med olika aktörer, ett återkommande och populärt samarbete har vi tillsammans med Kvinnohistoriskt Museum.

Uppsala

I Uppsala anordnas samtalsträffar, frukostar, filmkvällar med jämna mellanrum.

Växjö

Vi träffas oftast på Bergendalska gården, som är tillgängligt för rullstol och permobil, men det händer också att vi möts på andra platser och isåfall annonseras det i respektive event. Lesbisk Frukost i Växjö samarbetar med Studiefrämjandet