Skövde Pridefestival 2017

Datum: 
29 september 2017 till 30 september 2017
Plats/Lokal: 
Skövde, Västra Götaland County
Stad: 

SKÖVDE PRIDE 2017 29-30 SEPTEMBER!

Skövde Pridefestival återkommer för tredje året i rad! Här kan ni se vad som hittills har planerats:

På fredag 29/9 kommer det att hållas ett Pride Party på Valhall i kulturhuset med gratis inträde.

Under lördag 30/9 kommer tält hyras ut på torget för utställare som delar Pride Skaraborgs värdegrund. Det kommer finnas ett begränsat antal platser för utställare. Det kommer även finnas ett föreläsningstält.

Självklart kommer det även i år hållas en Prideparad! Längre fram i vår/sommar kommer möjlighet finnas att anmäla sitt ekipage till paraden. Paraden kommer gå 30/9, exakt tid kommer längre fram.

Liksom tidigare år söker Skövde Pridefestival efter volontärer och sponsorer. Pride Skaraborg välkomnar alla att ta egna initiativ till Prideaktiviteter under Prideveckan. Ni som vill arrangera fristående punkter bör höra av er i god tid innan festivalen till styrelsen för att diskutera upplägg och föra in punkterna i programmet.

Skövde Pridefestival är en kulturfestival som söker skapa trygga mötesplatser för HBTQ-personer och andra utsatta grupper samt för alla som stöttar och känner sig delaktiga i dessa värderingar som verkar för allas lika värde och ökad jämlikhet i samhället. Festivalen är till för att lyfta upp normkritik och verka för en positiv samhällspåverkan. Genom våra arrangemang och samarbetspartners söker vi vara en kraft för positiv förändring lokalt och globalt. Alla som delar vår värdegrund är varmt välkomna att delta på Skövde Pridefestival den 29-30/9 2017.

Följ oss gärna på våra sociala medier för att alltid få de senaste nyheterna om Skövde Pridefestival 2017:
Vår hemsida: www.skovdepride.se
Instagram: @skovdepride
Twitter: @skovdepride
Facebook: www.facebook.com/skovdepride/

Detta event är automatiskt hämtat från Facebook. Länk till eventet: http://facebook.com/572697252940740

Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.