Mobilizing BIPOC QUEERS SWEDEN

Datum: 
29 oktober 2022
Tid: 
13.00 - 20.00
Stad: 
Stockholm

Den 29 oktober anordnar Lesbisk Makts projeket BIPOC Queers i samarbete med RFSL en antirastiskt konferens som vänder sig till personer som identifierar sig som BIPOC (black, indigenous and people of color)

Syftet med konferensen är att ge utrymme för en trygg plats för BIPOC QUEERS att träffas, inspireras och tillsammans bygga upp en stark rörelse framåt kring antirasistiska strategier inom Queer rörelsen. 

Programmets innehåll kommer att vara:

  • diskussioner
  • antirasitisk självförsvar
  • filmvisning
  • samtal
  • med mera!

 

Konferensen arrangeras genom ett samarbete mellan Lesbisk Makts projekt BIPOC Queers och RFSL:s antirastiska projekt BIPOC Queers - Från Kunskap till Handling. 

Konferensen kommer främst att hållas på svenska, men vi kommer göra vårt bästa att se till att alla kan medverka. 

 

OBS: Konferansen är till BIPOC Queers oavsett åldrar!

Vad kostar det?

Deltagandet är helt kostnadsfritt för dig. Resa och mat bekostas av arrangörerna. Logi för ett begränsat antal personer. 

>>>> Deadline för anmälan är 14e oktober kl 12.00 <<<<

 

Plats och exakta tider med programinnehåll kommer att mejlas ut till alla som har anmält intresse, men räkna med hela dagen från kl. 13 - 20.00. 

Konferensen kommer att avslutas med en gemensam middag för alla deltagare. 

 

Vid frågor är ni välkomna att mejla till BIPOC Queers:

bipoc@rfsl.se & bipoc@lesbiskmakt.nu 

 

Lesbisk Makts projekt BIPOC Queers är för alla, men vi är också ett projekt som främjar att lyfta unga. Vårt mål är tillsammans med RFSL att ha en bra spridning på ålder under dagen så vi får bra utbyte. Vi uppskattar om du vill skriva in din ålder, men du behöver inte.
Träffen är främst riktad till dig som är BIPOC ( black, indigenous and people of color) i mån av plats så kan icke-BIPOC personer medverka. Vi återkommer efter deadline om du som icke-BIPOC får en plats.
All mat kommer vara vegetarisk/veganskt, men vi vill gärna om du har någon allergier eller kostbehov
Vi ber endast om kontakt möjlighet, exempel telefon nr, instagram eller mail, för att skicka påminnelse samt adress
Vi kommer vara i Stockholm, men vi vill att du i andra städer och byar ska komma. Resa av arrangörerna, men vi behöver veta varifrån du reser.
Vi har boende för ett begränsat antal personer.