Helgdag om lesbisk landsbygdsorganisering

Datum: 
11 juni 2022
Tid: 
Hela dagen
Plats/Lokal: 
Kroppefjäll B&B

Är du arrangör inom LM eller arrangör av andra lesbiska och queera aktiviteter och bor eller har bott i en landsbygd? Välkommen att anmäla dig till denna heldag med tema lesbisk organisering i landsbygder! 

OBS: Ingen åldesgräns!

VAD:

Projektet Lesbisk Plats bjuder in till en heldag för att umgås och tillsammans jobba med frågor som handlar om att skapa lesbiska aktiviteter och mötesplatser i landsbygder. 

VARFÖR:

Vi vill skapa möjlighet för samtal och erfarenhetsutbyte när det gäller landsbygdsorganisering. Inom Lesbisk Plats vill vi formulera verktyg och metoder som en kan använda sig av när en vill skapa lesbiska aktiviteter och mötesplatser i landsbygder - så att fler aktiviteter och mötesplatser kan skapas. Under denna dag vill vi ta tillfället i akt att prata om era erfarenheter, både som arrangörer och som hbtqi-personer i landsbygder. Vi vill också passa på att träffas, umgås och ha en fin dag tillsammans!

NÄR:

Lördag 11 juni. Möjlighet finns att anlända på fredag kväll och sova över fre-sön. 

VAR:

Kroppefjäll B&B, Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock
www.kroppefjall.com

FÖR VEM? 

Alla som är arrangörer inom Lesbisk Makt eller arrangörer av andra lesbiska och queera aktiviteter och som bor eller har bott i en landsbygd.

Med landsbygd menar vi mindre samhällen, glesbygd, obygd, små orter, områden utanför större städer, byar etc. Om du tycker att du bor i landsbygd, så passar du in här.

HUR:

Vi har möjlighet att hämta upp er som reser med tåg, på närmsta tågstation som är Mellerud.
Det finns möjlighet för er som behöver anlända på fredagen att även sova över fre-lör. Alla som vill får sova över lör-sön.

På lördagen har vi en heldag tillsammans. Vi kommer blanda nytta (samtal och workshops) och nöje (umgås, basta, njuta av naturen). Schema kommer längre fram.

På söndagen äter vi frukost ihop innan hemfärd (Ingen annan aktivitet på söndagen).

OM FREDAGEN: 

På fredagen kommer Lesbisk Makt Dalsland att arrangera en tälj-workshop och bjuda på mat! Fredagkvällen är öppen för alla i LMs målgrupp att delta på - som en vanlig LM-aktivitet. Men ni som ska vara med på heldagen får förtur till platserna på tälj-workshopen. I anmälningsformuläret uppger du om du vill komma på fredagen och vara med på workshopen och äta mat. Du anger också vilka dagar du har behov av sovplats på Kroppefjäll.

Ett separat event för fredagskvällen kommer inom kort.

VAD INGÅR:

▲ Boende på Kroppefjäll B&B

▲ Mat; utomhusmiddag på muurika på fredagen, frukost på lördag och söndag, lunch och middag på lördagen.

▲ Reseersättning upp till 1 300 kr/person med eventuell möjlighet till ytterligare finansiering.

URVAL:

Vi har plats för 10 arrangörer på träffen. Om det är fler personer som har anmält sig än vad vi har platser, kommer vi att göra ett urval baserat på en jämn fördelning mellan arrangörsgrupperna samt se till att många olika erfarenheter och identiteter representeras. Vi kommer att prioritera de med landsbygdsankytning. Efter att vi har gjort urvalet kommer vi att höra av oss till alla som anmält sig och meddela om en får en plats på träffen eller om en hamnat på reservlista.

ANMÄLAN:

Anmäl dig så snart som möjligt via DETTA FORMULÄR

 

VI SER SÅ MYCKET FRAM EMOT ATT HA EN FIN HELG TILLSAMMANS MED ER!