Lesbisk vinterfrukost i Östersund

Datum: 
15 december 2018
Tid: 
9:00-12:00

Äntligen lesbisk frukost igen!
Vi kurar ihop oss tillsammans i vintermörkret och skapar ett varmt och tryggt rum. Det kommer att finnas möjlighet att pyssla, spela spel, lägga till punkter på den Jämtländska lesbiska kartan, utöka vår lesbiska spotify-lista MED MERA... Och såklart att bara njuta av frukost och härligt lesbiskt häng!

Plats meddelas snarast.

Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till ostersund@lesbiskmakt.nu om du vill att någon möter upp dig på vägen/är din vän under frukosten.
Under frukosten får du delta hur mycket eller lite du vill i samtal och aktiviteter. Det går bra att bara sitta med och lyssna och njuta av frukosten!

ANMÄLAN
Du behöver anmäla dig för att delta på frukosten. Maten är vegansk, glutenfritt finns. Anmälan görs via formuläret här nedanför. 

Du kan även skicka ett mail till ostersund@lesbiskmakt.nu. Skriv i mailet:
- namn
- ev matallergier 
- om det är något annat vi behöver veta för att du ska kunna delta och trivas

Anmälan senast 14 december.

PRIS
Frukosten är gratis!

BARN
Barn är hjärtligt välkomna och det kommer finnas pyssel som passar för alla åldrar.

TILLGÄNGLIGHET
Info kommer så snart plats fastställts.

FOTOGRAFERING
Vi tar foton under frukosten - säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids. Använd gärna våra hashtaggar #lesbiskfrukost#lesbiskmakt #lesbiskfrukostostersund

Lesbiska frukostar och andra saker som händer inom Lesbisk Makt kan du läsa mer om här:
ww.lesbiskmakt.nu
Facebook: Lesbisk Makt
Instagram: Lesbiskmakt
#lesbiskfrukost #lesbiskmakt

VOLONTÄRER
Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Östersund? Hör av dig till ostersund@lesbiskmakt.nu

OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk frukost arrangeras av Lesbisk Makt. Frukosten är en mötesplats där lesbiskt får vara norm. En plats där vi tex lyfter lesbiska förebilder, pratar om lesbiskhet och lyssnar på lesbisk musik tillsammans med andra som gillar lesbiskt!

Lesbisk kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Det spelar alltså ingen roll hur du definierar dig före, under eller efter frukosten. Det enda kravet vi har är att du ska vara intresserad av lesbiskt och gilla att hänga med andra som är intresserade av lesbiskt!

 
1 2 3