Lesbisk Frukost Visby Pride

Datum: 
18 november 2017
Tid: 
9:30-11:30
Plats/Lokal: 
Fenix Ungkulturhus, Norra Hansegatan 6B
Stad: 

Välkommen till den första (officiella) lesbiska frukosten i Visby!

Kom och ät frukost, häng i en miljö där lesbiskhet står i centrum! Lesbisk Frukost blir vad vi gör det till. 

Under frukosten kommer du att kunna vara med och ta fram en lesbisk karta över Visby och Gotland. Vi kommer att hitta alla platser där det har hänt, händer och kommer att hända lesbiska grejer. Lesbifiera Visby med oss! 

OM FRUKOSTEN OCH LOKALEN

Vi kommer att vara på Fenix Ungkulturhus. Du behöver anmäla dig så vi kan beräka hur mycket frukost som går åt. Ramp till entrén finns men den är något för brant, wc med armstöd finns men rummet är litet, ingen hörslinga, trapphiss finns. Frukosten är vegansk och gratis.

Det går så klart bra att komma utan att köpa frukost.

ANMÄLAN

Anmälan görs via formuläret nedan. Inkludera namn eller lesbiskt alias och kostbehov! Inkludera även om du vill ha någon som möter dig så gör vi vårt bästa för att ordna det.

Anmäl dig senast fredag 17/11!

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk Frukost vill synliggöra och peppa lesbiskhet genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förebilder och prata om lesbiskhet. Du behöver inte delta i samtal eller aktiviteter, utan kan också sitta tyst, avnjuta vegansk frukost och inta den lesbiska stämningen! 

VAD ÄR LESBISKT? 

Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Det är öppet för alla kön och en behöver inte identifiera sig som lesbisk, huvudsaken är att du gillar det lesbiska hänget och vill vara med och synliggöra lesbiskhet!

 

Vid frågor kontakta info@lesbiskmakt.nu

Admin
 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.