×

Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Lesbisk frukost tema BANDEROLLVERKSTAD!

Datum: 
10 juni 2017
Tid: 
10:00-13:00
Plats/Lokal: 
Frilagret, Heurlins plats 1
Stad: 

Den sista lesbiska frukosten före sommaren äger rum på morgonen före Pride-paraden går av stapeln. I år kommer vi att ha ett eget Lesbisk-makt-block i paraden där alla som vill gå med är välkomna! Därför kommer vi ägna frukosten åt att äta, peppa och skapa banderoller och flaggor tillsammans.

Material finns på plats, men om du har en pinne att fästa en flagga eller ett plakat på så ta med eftersom vi inte har oändligt med sådana! Det är även bra att ta med eget tyg eller kartong om en har särskilda idéer eller önskemål.

 

ADRESS

Frilagret - Heurlins plats 1. Närmaste hållplats för kollektivtrafik är Järntorget.

 

FRUKOSTPRIS

Frukosten denna Pride-morgon är en brunch för 95 kronor. Det är Frilagrets vegetariska brunch med sallader, ugnsgrillad potatis, nybakt bröd och en mängd goda röror/pålägg, kaffe/te och juice. ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!

 

För den som vill så går det bra att ta med sig EGEN frukost. (Pga allergier: ta ej med något som innehåller nötter! Dock är köket på Frilagret inte längre helt nötfritt)

 

ANMÄLAN

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD

 

TILLGÄNGLIGHET

Frilagret är tillgängligt för rullstol och permobil (breda dörrar och ramp) och det finns stor toalett. Hörslinga finns.

 

BLI MÖTT PÅ VÄGEN ELLER HA EN FRUKOSTKOMPIS

Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på goteborg@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

 

SOCIALA BORD

Vi kommer ha ett antal bord som är reserverade för personer som kommer ensamma och/eller gärna vill prata med nya personer! Vi vill skapa möjlighet att hamna på en plats full av andra som är öppna för samtal och utbyte.

 

BARN OCH HUNDAR

Barn är välkomna! Meddela gärna i anmälan om du behöver barnstol, så ska vi försöka ordna detta. Hundar är välkomna, men de ska vara kopplade hela tiden.

 

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på goteborg@lesbiskmakt.nu.

 

Lesbisk Frukost i Göteborg arrangeras av Lesbisk Makt i samarbete med Frilagret och ABF.

 

ENGLISH:

Lesbisk frukost goes BANNER MAKING!

 

The last breakfast before summer takes place in the morning before the Pride parade. We will eat, have fun and make banners. Everyone who wants to is welcome to join our Lebsisk makt session in the parade!

There will be banner-material at Frilagret but if you have a certain idea you are able to  bring your own.

 

You can buy (= pre-order) vegetarian brunch for 95 SEK, the pre-order form is now closed.

It is also possible to bring your own breakfast (please don't bring nuts due to allergists, altough the kitchen at Frilagret is no longer free from nuts). Sign up and order your breakfast at the link before 5 of june.

SIGN UP: Last day to sign up was 5 of june.

Address: Frilagret - Heurlins plats 1. Closest tram station is Järntorget.

The location is accessible with wheelchair and there’s a large toilet. Hearing loop is installed.

Kids are welcome! Dogs are allowed but shall be leashed.


It's ok to join the breakfast even if you don’t know anyone attending! We can show you the way and introduce you to a ”breakfast buddy” that you can hang out with during the event. Please write this in the attending form! Email us at goteborg@lesbiskmakt.nu if you have any questions or concerns.