Lesbisk frukost på Östersund/Sápmi Pride

Datum: 
1 september 2018
Tid: 
09:00-12:00
Plats/Lokal: 
Gamla Tingshuset, Samuel Permans gata 13

Ett år senare gör vi det igen - lesbisk frukost under Pride i Östersund! I år arrangeras både Östersund Pride och Sápmi Pride här i Staare/Östersund. Välkomna till en lesbisk mötesplats!

 

Vi kommer att pyssla och förbereda inför paraden (uppställning 13:30, start 14:00), det kommer att finnas pysselmaterial men ta gärna med dig om du vill ha något speciellt, tex tyg till banderoll.

Vi kommer även att fortsätta fylla på Jämtlands lesbiska karta, så gräv fram ett lesbiskt minne på en lesbisk plats och skriv in det i historien!

 

Vi kommer att hålla till i caféet på Gamla Tingshuset.

 

Det går bra att komma utan att känna någon annan. Hör av dig till ostersund@lesbiskmakt.nu om du vill att någon möter upp dig på vägen/är din vän under frukosten.

Under frukosten får du delta hur mycket eller lite du vill i samtal och aktiviteter. Det går bra att bara sitta med och lyssna och njuta av frukosten!

 

ANMÄLAN

Du behöver anmäla dig för att delta på frukosten. Maten är vegansk, glutenfritt finns. Anmälan görs via formuläret här nedanför.

 

Du kan även skicka ett mail till ostersund@lesbiskmakt.nu. Skriv i mailet:

- namn

- ev matallergier

- om det är något annat vi behöver veta för att du ska kunna delta och trivas

 

Anmälan senast 30 augusti.

 

PRIS

Frukosten är gratis!

 

BARN

Barn är hjärtligt välkomna och det kommer finnas pyssel som passar för alla åldrar.

 

TILLGÄNGLIGHET

Tingshuset har en hiss i trapphuset, ingång från bakgården. Vi håller till i caféet på första våningen.

 

FOTOGRAFERING

Vi tar foton under frukosten - säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids. Använd gärna våra hashtaggar #lesbiskfrukost #lesbiskmakt #lesbiskfrukostostersund

 

Lesbiska frukostar och andra saker som händer inom Lesbisk Makt kan du läsa mer om här:

ww.lesbiskmakt.nu

Facebook: Lesbisk Makt

Instagram: Lesbiskmakt

#lesbiskfrukost #lesbiskmakt

 

VOLONTÄRER

Vill du hjälpa till under frukosten? Eller vill vara med och arrangera nästa frukost eller andra lesbiska saker i Östersund? Hör av dig till ostersund@lesbiskmakt.nu

 

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk frukost arrangeras av Lesbisk Makt. Frukosten är en mötesplats där lesbiskt får vara norm. En plats där vi tex lyfter lesbiska förebilder, pratar om lesbiskhet och lyssnar på lesbisk musik tillsammans med andra som gillar lesbiskt!

 

Lesbisk kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Det spelar alltså ingen roll hur du definierar dig före, under eller efter frukosten. Det enda kravet vi har är att du ska vara intresserad av lesbiskt och gilla att hänga med andra som är intresserade av lesbiskt!

 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.