×

Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Lesbisk frukost med Fucking Åmål-nostalgi

Datum: 
3 augusti 2018
Tid: 
10:00-13:00
Plats/Lokal: 
Kilen på Kulturhuset
Stad: 

Lesbisk makt och Scensverige har något fint att berätta.

20 år efter att Fucking Åmål hade premiär visar vi filmen igen och vi hoppas få uppleva denna lesbiska stund tillsammans med er.

Som en del av Stolt scenkonsts program under Europride ses vi och äter frukost tillsammans, kollar på världens bästa lesbiska film och lyssnar på ett panelsamtal. En förmiddag full av fantastiskt sällskap, god frukost och kultur av hösta klass.

Vi kommer att hålla till i lokalen Fri Scen på Stadsteatern och det kommer att finnas frukost att köpa (givetvis veganska alternativ) för en billig peng. Pusta ut, ät, njut.

Under frukosten kommer vi att inleda med ett panelsamtal där olika personer med kunskap inom film- och teatervärlden kommer att diskutera Fucking Åmål och lesbisk film/lesbisk scenkonst då och nu. Namn på dessa paneldeltagare kommer senare.

PRAKTISK INFORMATION

PLATS
Fri Scen, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm

TID
10.00-13.00 fredagen den 3 augusti 2018

ÅLDER
Ingen åldersgräns

ANMÄLAN
Anmälan och deltagande är gratis. Enbart frukosten kostar. Anmälan krävs. Anmäl dig via denna länk:
http://scensverige.se/lesbisk-frukost-2018/

FRUKOSTINFO
Frukost erbjuds på plats men en får komma utan att köpa frukost också. Av frukosten får en plocka så mycket en vill och varma och kalla frukostdrycker ingår. Frukosten är vegetarisk och vegansk, och laktosfria och glutenfria alternativ finns. Frukosten är dessutom helt jordnötsfri.
Frukostbuffé (ta hur mycket du vill): 30kr-50kr (undantag kan göras beroende på ekonomi).
Fukost till barn: 20 kr
Endast en kopp Kaffe/The: 15kr

TILLGÄNGLIGHET
Info kommer

-----------------------------------------------------------------------------

OM LESBISK FRUKOST
Lesbiska frukostar arrangeras av Lesbisk Makt och syftar till att skapa en trygg lesbisk mötesplats. Vi vill med dessa också synliggöra och peppa lesbiskheten genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förbilder och prata om lesbiskhet. En behöver inte vara delaktig i samtal och aktiviteter under frukostarna om en inte känner för det, utan kan också sitta tyst, inta sin frukost och den lesbiska stämningen. Kom med en vän eller flera, eller kom ensam. Det går minst lika bra.

VEM ÄR LESBISK?
Lesbisk Makt definierar lesbisk som någon som har, vill ha, eller har haft lesbiska erfarenheter. Eller som att lesbiskhet är något en kan pröva under frukosten, oavsett definitioner utanför frukostrummet. Transpersoner, bisexuella, intergenders, asexuella, pansexuella och queera personer är absolut och utan tvekan välkomna på frukostarna.

Med värme och kärlek ♥ Lesbisk makt

Hela programmet för Stolt scenkonst på Pride finns på
http://scensverige.se/stockholm/
-----------------------------------------------------------------------------

ENGLISH VERSION
Coming up soon

Bild för Lesbisk Makt
Admin