Lesbisk Frukost i Mora

Datum: 
6 januari 2018
Tid: 
11:00–13:00
Plats/Lokal: 
Rosa Huset
Stad: 

Vi firar in 2018 med årets första lesbiska frukost i Siljansbygden! Woho! 

Under frukosten står lesbiskheten i fokus. Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Läs mer om Lesbisk Makt och lesbiskheten på: http://lesbiskmakt.nu/lesbisk-makt

Gratis frukost
Frukosten som serveras är vegansk och består av mackor med olika sorters pålägg samt havreghurt med musli. Ange kostpreferenser (t.ex. glutenfritt) vid anmälan. Tack vare vårt samarbete med Studiefrämjandet kan vi nu erbjuda gratis frukost till alla som kommer!

Anmälan
Sista anmälningsdag är 4 januari och du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan.

Tillgänglighet
Rosa Huset har en bred ramp vid entrén och det går att röra sig obehindrat inomhus.

Bli mött på vägen eller ha en frukostkompis
Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på siljan@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

Adress och hitta hit
Rosa Huset ligger på Älvgatan 53 (792 32 Mora), mellan Mora station och Vasaloppsmålet. Länk till Google Maps: https://goo.gl/maps/mtzsSZdfELp

Fotografering
Vi vill gärna sprida ordet om Lesbisk Makt Siljan och kommer därför att ta bilder under frukosten – säg till oss om du inte vill vara med. Om du själv tar foton, tänk på att kolla att det är okej att bilderna sprids.

 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.