Lesbisk Frukost i Leksand

Datum: 
3 mars 2018
Tid: 
11:00–13:00
Plats/Lokal: 
Leksands Folkhögskola
Stad: 

När Vasaloppsyran är som allra starkast och Mora är invaderat av skidåkare, passar Lesbisk Makt Siljan på att upptäcka Leksand! För den kommande lebblördagen med lesbisk frukost besöker vi Leksands Folkhögskola.

Under frukosten står lesbiskheten i fokus. Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Läs mer om Lesbisk Makt och lesbiskheten på: http://lesbiskmakt.nu/lesbisk-makt

Gratis frukost
Frukosten som serveras är vegansk och består av mackor med olika sorters pålägg samt havreghurt med musli. Ange kostpreferenser (t.ex. glutenfritt) vid anmälan. Tack vare vårt samarbete med Studiefrämjandet kan vi nu erbjuda gratis frukost till alla som kommer!

Anmälan
Sista anmälningsdag är 1 mars och du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan.

Tillgänglighet
Det går lätt att ta sig in och runt i byggnaden och anpassad toalett finns.

Bli mött på vägen eller ha en frukostkompis
Det går bra att komma själv på frukosten även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en frukostkompis som du kan sitta med under frukosten. Skriv det i din anmälan! Maila oss på siljan@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

Adress och hitta hit
Leksands Folkhögskola ligger på Siljegårdsvägen 21 (793 26 Leksand), cirka 2 kilometer från Leksands centrum. Länk till Google Maps: https://goo.gl/maps/2CS4VWb8dam

Flera kommer att köra bil från resten av Siljansbygden så använd gärna eventsidan eller oss arrangörer som hjälp för att samåka.

Fotografering
Vi vill gärna sprida ordet om Lesbisk Makt Siljan och kommer därför att ta bilder under frukosten – säg till oss om du inte vill vara med. Om du själv tar foton, tänk på att kolla att det är okej att bilderna sprids.

 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.