×

Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Lesbisk Frukost <3 Tove Jansson

Datum: 
14 februari 2017
Tid: 
19:00-21:00
Plats/Lokal: 
Göteborgs Konstmuseeum
Stad: 

Fira Alla Hjärtans Dag med lesbiskt kvällshäng på Göteborgs Konstmuseum! Utställningen Tove Jansson – lusten att skapa och leva öppnar 11 februari och vi bjuder in till lesbiskt häng den 14e februari med pyssel, scensamtal om Tove Jansson, Mumin, normer och relationer, och fri entré till utställningen! OBS, föranmälan krävs, se nedan, begränsat antal platser. Anmälan är nu full! 

PS: Eftersom kvällshänget äger rum utanför museets öppettid kan en inte röra sig fritt i hela museet utan bara i utställningens rum och angränsande pysselrum.

TID

KL 19-21, scensamtalet drar i gång ca kl 20, innan dess kan du kolla in utställningen eller pyssla. Insläppet stänger 19.45!!!!

ADRESS
Göteborgs Konstmuseum på Götaplatsen. Närmaste hållplatser för kollektivtrafik är Götaplatsen, Valand och Berzeliigatan.

PRIS
Gratis! Ingen mat och dryck serveras denna gång så ät innan du kommer.

ANMÄLAN

Anmälan är nu full! 


TILLGÄNGLIGHET
Utställningen är tillgänglig för rullstol och permobil och det finns stor toalett. Mer info om tillgänglighet finns här http://goteborgskonstmuseum.se/besok-museet/tillganglighet/

Om det visas bilder under samtalet kommer dessa att syntolkas. Tyvärr finns ingen hörslinga.

 

Kvällshänget äger rum utanför museets öppettid så vi kan enbart röra oss i utställningen och pysselrummet. En securitasvakt kommer att finnas på plats i receptionen  och en i utställningen. 

Pysslet är krympplast som en ritar på med poscapennor, det kommer finnas instruktioner och en person att fråga fram till strax innan 20.00. Om en vill krympa sin krympplast behöver en göra det i egen ugn hemma.

BLI MÖTT PÅ VÄGEN ELLER HA EN KOMPIS UNDER KVÄLLEN
Det går bra att komma själv även om du inte känner någon. Vi möter gärna upp på vägen och ordnar en kompis som du kan hänga med under kvällen. Skriv det i din anmälan! Maila oss på goteborg@lesbiskmakt.nu om du har några frågor eller funderingar.

BARN OCH HUNDAR
Barn är välkomna! Hundar (med undantag för ledarhund) är tyvärr inte välkomna denna gång.

OM LESBISK FRUKOST
Lesbisk Frukost är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på goteborg@lesbiskmakt.nu. Du hittar oss på facebook https://www.facebook.com/lesbiskfrukostgbg/