Årsmöte och medlemsträff

Datum: 
2 mars 2019
Tid: 
Hela dagen
Plats/Lokal: 
Centralt
Stad: 
Vi bjuder in till årsmöte och medlemsträff 2 mars i Linköping! Alla som är medlemmar i föreningen är välkomna!
Medlemskap måste förnyas varje år, det gör du på http://lesbiskmakt.nu/bli-medlem

I Linköping finns chans att få träffa personer som är eller vill bli engagerade runt om i Sverige. Årsmötet är till för att ta beslut om vad föreningen ska rikta in sig på under året och en plats där den som är medlem kan ha inflytande på till exempel vilka som väljs in i styrelsen eller annat.
Lördagen kommer att börja med frukost och fortsätta med erfarenhetsutbyte och diskussioner för aktiva medlemmar, sedan blir det årsmöte och vi avslutar med gemensam middag! Välkomna!För att ha rösträtt på årsmötet, få sina resor till Linköping betalda och få hjälp med boende så krävs det att en har betalat in sin medlemsavgift senast 18 februari!

Här nedan kommer mer information om reseersättning, årsmötesdagen och en länk där en kan anmäla sig!För att så många som möjligt ska kunna närvara så kommer deltagare på årsmötet få sina resor betalda. Du får jättegärna lösa frågan om boende själv via vänner eller bekanta, men vi hjälper också till med boende hemma hos någon eller på vandrarhem/hostel ifall du behöver. Vill du bli ersatt för reseutgifter, läs viktig info lite längre ner.

För att vi ska få en bättre överblick över vilka som kommer komma och vilka önskemål som eventuellt är så behöver du fylla i formuläret nedan senast 18 februari! 18 februari är också sista dagen att boka sina resor för att få dem ersatta.
(Obs dubbelkolla att du skickat in! steg 1 är att förhandsgranska vad du fyllt i, klicka sedan "skicka" en gång till!)

Läs igenom hela inbjudan först, anmäl dig sen så du kan svara på alla frågor.

Det går att svara på anmälningsformuläret nedan och då meddela att en kommer, efter den 18 februari också, men då har vi kanske inte lika stor chans att möta dina eventuella önskemål om boende (obs dubbelkolla att du skickat in! steg 1 är att förhandsgranska vad du fyllt i, klicka sedan "skicka" en gång till!).

Schemat lördag 2 mars:
Frukost 10.00-12.00

Frukosten kommer Linköpings lokalgrupp att arrangera och den kommer att vara i samma lokal som vi har möte i senare under dagen.
Frukost till självkostnadspris (du får också ta med egen). Under mötet senare på dagen finns fika, men bre gärna en extra macka under frukosten om du vill ha under dagen.


 Medlemsträff 12.00-14.30

På medlemsträffen kommer vi lyfta vad lokalgrupperna gör för att lyckas nå ut, nå nya deltagare, ha peppade arrangörsgrupper, vara långsiktiga med mera. Med utgångspunkt i de erfarenheter som aktiva lokala arrangörer har finns möjlighet att inspireras och diskutera svårigheter med tilltal eller annat. Vill du eller din lokalgrupp berätta om något ni gjort bra? Mejla oss på styrelsen@lesbiskmakt.nuÅrsmöte 14.30-16.00

Dagordningen samt andra handlingar (tex motioner som skickats in, verksamhetsberättelse för 2018, ekonomisk berättelse mm.) kommer att skickas ut senast en vecka innan årsmötet. Har du en motion du vill ska behandlas på årsmötet? Skicka den till styrelsen@lesbiskmakt.nu senast den 18 februari!

Middag ca 18.00-19.30
Föreningen bjuder på middag! Var det blir är inte bestämt då vi inte vet hur många som är intresserade av att vara med än.

Ersättning för resor, så funkar det.
1. Du bokar själv din resa, senast den 18 februari (för att hålla nere kostnaderna)
2. Skriv ut resekvittona i fysiskt format och ta med till årsmötet. Detta underlättar för kassören och snabbar på hela processen. Vi har inte tillgång till skrivare i lokalen.
3. När du kommer till årsmötet lämnar du över kvittona till vår kassör.
4. Ersättningen kan du få direkt om du har swish. Annars får du ersättningen via banköverföring, se till att ha bankkontouppgifterna redo.
5. Vi räknar med att du är med under hela årsmötet.


Har ni några frågor eller kommentarer är det bara att höra av sig till oss på styrelsen@lesbiskmakt.nu.Intresserad av styrelsearbete?
Det finns fortfarande plats för dig som är intresserad av att administrera och styra föreningen under verksamhetsåret 2019. Skriv till valberedningen@lesbiskmakt.nu om du är intresserad! Vi söker både suppleanter och ordinarie ledamöter.

Hoppas vi ses i Linköping!
Lesbiska hälsningar, Styrelsen
 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.