Lesbisk Frukost Söderhamn

Datum: 
3 juni 2017
Tid: 
10:00-12:00
Plats/Lokal: 
Gretas Café, Kungsgatan 10
Stad: 

Välkommen till den första lesbiska frukosten i Söderhamn!

Kom och ät frukost tillsammans, häng i en miljö där lesbiskheten står i centrum, prata med någon om du vill, dräll omkring eller preppa inför paraden! Lesbisk Frukost blir vad vi gör det till. Under frukosten kommer du kunna vara med och ta fram en lesbisk karta över Söderhamn. Vi kommer hitta alla platser där det har hänt, händer och kommer hända lesbiskhet :) Det kommer även finnas en massa pyssel så du kan preppa och peppa inför paraden!

OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk Frukost vill synliggöra och peppa lesbiskheten genom att på frukostarna inspirera varandra, lyfta lesbiska förbilder och prata om lesbiskhet. Du behöver inte vara delaktig i samtal eller i aktiviteter under frukosten om du inte känner för det, utan kan också sitta tyst, avnjuta god vegansk frukost och bara inta den lesbiska stämningen. Kom med en vän eller flera, eller kom ensam. 

- Frukosten är vegansk och gratis! Du kommer kunna mumsa på goda mackor med olika pålägg. Det kommer även finnas juice, frukt och kaffe och tee.

- Barn är givetvis välkomna :)

- Lokalen är tillgänglig för rullstol.

- Vill du komma och äta frukost fyller du i formuläret nedan senast 1/6.

VAD ÄR LESBISKT?

Lesbiskt kan vara din identitet, eller så identifierar du dig som något annat men gillar att göra lesbiska saker ibland, eller så vill du göra lesbiskt i framtiden. Lesbisk frukost är öppet för dig som tycker att det är fint att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget!

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

 

Admin
 
1 2 3
Lägg till ny kommentar

Alla kommentarer granskas innan de publiceras.